Old 9th May 2006, 16:24   #1
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
let's talk about your gf

lol, pekabo.. aku nak feedback dari korang sumer. ye.... aku memang memula nak offtopic nih tapi tengok forum ni cam dah darurat je. jadi aku pon on balek topic nih.

ha3.. kay, anda suka chick yg camner? caring.. careless?! ha3.. jom kita smbang mengenai chick yg anda minati. meh le kit a ceriakan topik nih!
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 9th May 2006, 17:30   #2
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
jay2..aku rasa ko trasa nak bkak topic nih sbb ko perasan kat ketas keje yg tcher bg ko td ttb ada tlis nama dak-A kan?? ha3! Ish..apa merul merepek nih! dia ckp kat azean dlu aku usha akma pastu dia jeles skit..pejadah ntah! wei gila apa,mana pnah da!!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 11:50   #3
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
ketas? nama dak-A.. 0o0o0 LOL. tu keje dak azean r, tadi kat skola baru aku perasan. conclusionnya ialah aku x sentuh pon ketas tu kat umah. byk sgt keje tusyen r, jadi aku sedar hal ni kat skola! damn r dak azean nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 11:52   #4
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
jay2..aku rasa ko trasa nak bkak topic nih sbb ko perasan kat ketas keje yg tcher bg ko td ttb ada tlis nama dak-A kan?? ha3! Ish..apa merul merepek nih! dia ckp kat azean dlu aku usha akma pastu dia jeles skit..pejadah ntah! wei gila apa,mana pnah da!!!
apa yg dia jeles?! cuba ko terangkan ayat yg dibold tuh

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 13:33   #5
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
emm..ntah merul jeles aku usha akma..pejadah ar!! aku dlu jumpa dia n jln sama2 ngan akma sbb aku nak tau tntg top-1..aku dlu da mntak tlg akma ckp ngan top-1 yg aku ska kat dia..pastu akma bgtaula yg dak top-1 mrh2 aku msa yg aku jln ngan akma tuh...eshol!! dak merul ckp aku usha akma lak..pejadah ntah! aku nak tau progress dak top-1 la!! damnit!!

td time rehat kat skul aku cek sms aku,azean mrh2 n tgking aku coz dia ckp ku tipu..dia ckp aku tipu xpnah usha akma coz dia dpt tau aku bg ketas yg "Your special"(igt lg x jay yg dlu stiap sorg dpt 3 plekat tuh n kna bg kat kgkwn or sesapa yg kta hargai) aku bg akma sbb dia tlg aku yg tntg dak top-1 tuh!! bukan bmksud aku ska akma!!!!!!! babi!!


ko tau..aku sbnynya dah xthn ngan suma mslh n tension yg aku dpt sma ada dri msia or sni..aku xtaula bla lg ble aku sabar...
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 14:12   #6
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
dia ckp aku tipu xpnah usha akma coz dia dpt tau aku bg ketas yg "Your special"(igt lg x jay yg dlu stiap sorg dpt 3 plekat tuh n kna bg kat kgkwn or sesapa yg kta hargai) aku bg akma sbb dia tlg aku yg tntg dak top-1 tuh!! bukan bmksud aku ska akma!!!!!!!
jay tlg bgtau azean yg tntg ni eh..thanks!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:21   #7
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yeah, i'm bak to da lab!

yoooo... wazzup!!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:24   #8
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wazzup dawg!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:33   #9
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
ha3, kader dia cam cemas kan?! dia cam semacam sket.. jeles r ble ade org cam rapat dgn dak-A nih.. nsib bek dia x tau apa2 tentang aku ngan dak-A. kalu x aku pon jadi cam ko jgak r kot.. ha3, memang sakai dan fucking! Spoiler: ha3, saje je test spoiler!.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:37   #10
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
dia tau ar jay! dia ckp "jay pon ngorat akma tp akma tolak"..pstu dia ckp yg dia akn cba sdaya upya ntuk dptkan akma..ha3! ei aku nak jer balik n dgan ko,syuk n afiq gelak sma2 kat kader! haahahaha!!! lawak!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:41   #11
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
le, camner dia ble tau ek? so fucked up!

ko tau sape yg bgtau dia x.. ni yg membuatkan aku bgang gak nih lol .. biarkan r idup dia. asalkan aku universal kat cni ~

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:45   #12
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
ha3! universal!! ntahla sapa bgtasu dia pun aku xtau..tapi suma bnda dia cta kat azean n ngadu tntg aku usha akma tuh!! aku x la!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:49   #13
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
SIAL TOL

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:53   #14
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
hmm..aku nak jumpa korng suma..mmg bosan gila hari keseorangan je kat dunia arab nih..ari2 aku cuma dok dlm blik je..mkn kuarla..aku mmg xda mud lgsg nak blaja kat sni..sumanya bosan!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 15:57   #15
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
abis 2 ko da abis pmr ke kat sane?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:02   #16
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
blom..akhir blan nih bru yg betolnyer..aku bgangla! da bab sains tu aku xblajr lg..jd xphmla! yg len dah blajar dah ngan tcher cemas! jay,math ko dah blajar tntg mean,median and mode numbers? aku xpham la..emm aku xtaula cmne aku nak handle azean dlm jgka msa strusnya ni dgan keadaan aku kt sni..aku xpnah luahkan camni kat dia pon..kat forum ni jelah aku rasa dpt luah suma yg aku pendam je...
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:05   #17
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
klu ko nak tau...aku memang minat sgt pegi sekolah dlu msa kat msia! igt dlu msa djh 6,pkul6.30 pgi aku dah smpi n sapu kelas n kemassuma bnda2 kat situ..aku memang rsa tenang n sronok bla kat skolah! everything is fun!! tp skang aku benci sgt nak bgun pg n bsiap pg skolah tu..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:06   #18
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
he3...dlu aku dt awal n bla dah siap keje tuh aku tgu ain..he3! dia tkut ngan aku jer,tiap kli llu kleas 6b kita tuh msti cam laju jer!! ha3! mmg hepi btul aku dlu!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:15   #19
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
blom..akhir blan nih bru yg betolnyer..aku bgangla! da bab sains tu aku xblajr lg..jd xphmla! yg len dah blajar dah ngan tcher cemas! jay,math ko dah blajar tntg mean,median and mode numbers? aku xpham la..emm aku xtaula cmne aku nak handle azean dlm jgka msa strusnya ni dgan keadaan aku kt sni..aku xpnah luahkan camni kat dia pon..kat forum ni jelah aku rasa dpt luah suma yg aku pendam je...
haa.. math bab 2 aku paham sgt! aku ble ajar ko scara online kat dalam thread mana2 lar.. ko x citer langsung ke kesusahan ko kat sane?! patut ko kena citer biar dia paam sket idup ko kat sana..
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
klu ko nak tau...aku memang minat sgt pegi sekolah dlu msa kat msia! igt dlu msa djh 6,pkul6.30 pgi aku dah smpi n sapu kelas n kemassuma bnda2 kat situ..aku memang rsa tenang n sronok bla kat skolah! everything is fun!! tp skang aku benci sgt nak bgun pg n bsiap pg skolah tu..
aku harap ko balik dok pd laa.. :sad: tu r.. kalu kenangkan balik memang best r dlu2

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:20   #20
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
haa.. math bab 2 aku paham sgt! aku ble ajar ko scara online kat dalam thread mana2 lar.. ko x citer langsung ke kesusahan ko kat sane?! patut ko kena citer biar dia paam sket idup ko kat sana..
hmm..aku citer pun xda guna,msti di mrah aku or kkdg wat x kesah jer..ajar aku wei! eh tu fom 3 pyer bab eh? thanks ar ajar!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:22   #21
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
ko bukak thread baru r, snang sket nak blaja.. kalu x mixed up dgn lelain. kang sakai pening!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:24   #22
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
aku harap ko balik dok pd laa.. :sad: tu r.. kalu kenangkan balik memang best r dlu2
Aku asik trigt je dlu slalu syuk dok n lepak akt umh aku..kekadg bla aku lonely n mak ayh aku xda msti korang dtg,pastuh wat chaos!! lg stu yg aku tdo dok umah ko tuh msa mlm raya yg dak-y n da packs dtg umah ne kncil! ha3! ada lak aku yg lyn n serve,patut ko!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:35   #23
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
heh3.. memang 1st time layan chicks. rasa sakai r! tapi bahaya wooo sbnarnye, takut kang kita sumer kena tangkap Spoiler: khalwat hahah3 lol

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:37   #24
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
yela! dorang ni gila apa?? dah le kita nih 2 org bujang jer kat umah tuh! dorg 3!! ish3! nsib bek x lelama sgt dorg kat umah ko..eh nanti syuk dtg pd suh dia chat ngan aku lar!

he3! camner lar mira tuh,kan dah ptus ngan syuk kan..ko rasa dorg kontak lg ke skg?! he3 just a guest! syuk xda nset lg ker? wei! aku ra kan..dak sumbing n syuk nak kmbli kot! ha3! dak sumbing tu men hoki ker?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:41   #25
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yup.. sumbing main hoki. sakai r, aku nak masuk male hockey tapi x pegi lak masa pemilihan sbb 2 aku masok bowling.. tapi berbaloi r, sbb aku main dah tahap medium skilled. kalu ko balik cni aku nak versus ngan ko r

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:43   #26
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wei! mesti ar ko hebat! aku dah lma xmen bowling..tp what the heck! give it a try! aku msih gna skil kaki silang n bling kuat
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:48   #27
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
dia ckp aku tipu xpnah usha akma coz dia dpt tau aku bg ketas yg "Your special"(igt lg x jay yg dlu stiap sorg dpt 3 plekat tuh n kna bg kat kgkwn or sesapa yg kta hargai) aku bg akma sbb dia tlg aku yg tntg dak top-1 tuh!! bukan bmksud aku ska akma!!!!!!!
sblum ko lpa,jgn lpa bgtau azean ni tau!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:50   #28
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
aku tau, kalu x! big problem, dude

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 16:55   #29
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
thanks dawg! ur da best!! Ei blala nak blik..bgang lol..naz dah x online aku tgk,mana g eh? kat ym pun xda..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:01   #30
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
dia kata kat aku lepas ari sabtu ni baru dia ble blik online sbb abang dia baru je balek.. jadi dia lepaskan gian main kom dengan cara bermain selama 24 hrs per day

- naz yg cakap laa..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:23   #31
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
ha3! eshol ar!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:25   #32
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
ko besok skola x?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:28   #33
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
aku cuti minggu ar sok..nape? ko nak tido ker? k pegila tdo lu n jgn lupa bgtau azean! aku tgu ko kat forum sok,kul bpe ar ko on?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:32   #34
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
blom lagi nak tido, malam masih muda

/edit: my back felt painful.. lenguh

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:38   #35
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
tula jay,ko crila kerusi yg ble sandar kat blakang tuh cam kusi pejabat tuh..brula ble relief back pain!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:42   #36
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
kusi tu blakang dia dah sakai, dak naz r yg wat masa ari tu.. sakit blakan!! lelama aku bongkok cam unta kang!!!!!!! pain tahap eshol..... ararhh... blaarhgghhh

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:44   #37
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
ha? dah sakai camner?! dak naz wat apa?! ha3! pkila kusi dapur ke,xpun ko pakukan papan kat blakn kusi tu asal ble sandar! ha3!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:47   #38
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
dak naz masa ari tu, tangan dia tekan kusi nih kuat sgt smpai tanggal bak bone dia :P ha3.. aku skang pakai kusi plestik without penyandar.. dip shit!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:49   #39
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oh kusi tuh! ha3! la ko kan belajr kh,wat la kusi sendri yg lebih comfort n stabil!! ha3! curi papan umah orang!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 10th May 2006, 17:53   #40
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
cakap pasal papan umah orang, aku teringat lak hal kita dulu.. (masa muda2 dlu..) dimana ko dgn aku men baling2 asbestos kat atap rumah uncle yg located infront of sertu housing area. pas2 ko baling kena atap umah dia, dalam kiraan 3 kita lari pas2 sket lagi nak kena busted. lastly aku jumpa ko nyuruk bwh katil aku

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump