Old 25th July 2006, 10:25   #241
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
I need someone to talk to..i'm lonely..i'm dissapointed and sad..hmm klu ada syukur,blela aku borak ngan dia..ble aku bgtau mslh aku kat dia..hmm..i think things isn't the same as it used to..nobody cares...thanks 4r everything friends,u guys are great!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 11:10   #242
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
apsal ko ckp camnih?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 12:26   #243
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
He3! lawak la website ni! hmm rasa cam happy plak,dah satu hari suntuk aku sedih jer sjak smlm ttb hepi plak bila bkak site yg ain bg nih..ko bacalah jay,aku taram je tau tulis tapi xtau pon akan kuar camni!

"One Small heart summer day at SMKBS you see the most nice creature you have ever seen. Their name is Ain , and every move She makes just turns you on more and more. You nudge your best friend Jay and say, "Wow, that has to be the most Thin body I have ever seen." Suddenly, She looks in your direction and starts walking right towards you!!! She says, "I noticed you staring at me from over there. I just had to tell you, that I think you are so Tall guy , and was wondering if you'd like to go to Toilet with me and Hang out with friends ?" With a stupid smile on your face you say, " Lol.. " and go with them. When you finally get to Toilet , She moves closer to you, and gives you the biggest kiss ever. The two of you are passionately kissing, when you feel a Sick hit you on the back of the head. You open your eyes to find out it's all a dream, but there is a note left next to your bed.

It reads: " Ain is the love you've been waiting your whole life for. She will ask you out in 77 days or less, but only if you send this e-mail to at least 10 people within the next few minutes. The more people you send it to, the sooner they will ask you out, and you both fall in love. Do not take this lightly, because if you simply ignore this, you will have bad luck in love for the next 77 years!"


Aku taram jer tau tulis apa yg dia suh tapi sakai ar result dia! hmm klu ko nak try,gi lah kat website ni.. http://www.love.2loop.com/
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 14:05   #244
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
hahahahha gle r angau arrr.. ush cam besh je nk try... hmm ltk nme spe r.. mak ak leh x? hahaha

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 14:17   #245
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
hahahahahahh ak yer lg r bangang gle babi r hahahahhaha x blh thn nk glk tergolek2 haa. tu r bot bodo tp cte ko cam best r ak pye cm bangang?

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 17:42   #246
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
naz! ko paste ar apa yg ko dpt tu kat sini! nak baca gak! jay,ko plak ar wat..mesti lawak sakai nyer!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 19:58   #247
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
arghghghghhHH!H!H!! babi!! babi!!! fucking shit!!!! stupid mo'fo's bastards as hell!!! i'm stupid mo'fo' n i said it proudly!!!! JAY!!! BAGITAU AIN AKU SUKA KAT DIA!!!!! sanggup...dorang wat mcmni kat aku..aku yg menderita kat sini,tapi dorang pula yg brgmbira d sana..I AM A WHITE NIGGA ASS!!! I AM A WIGGA!!!!!! Fuck me stupid as hell!!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 20:00   #248
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
CHEATED!! CHEATED!!! CHEATED!!! Jay..ko xtau ke apa2 yg blaku antra azean ngan merul? pls jwb ngan jujur..ada azean suruh rahsiakan ke?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2006, 20:03   #249
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Oh ye..dak y suka kat ko..tadi dak naz ckp dak y msg naz,ttb jer mintak e-mail ko..i think that she must be in "luff" with u! damn man! ur so lucky to have a nice chick! well..i'm that sore loser..my life is so full of bastardness,sadness,n fucking problems!!! erm..ko lupakan jela apa yg aku tulis tntg "AIN" atas tuh..tadi aku tgah drunk..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2006, 08:59   #250
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
CHEATED!! CHEATED!!! CHEATED!!! Jay..ko xtau ke apa2 yg blaku antra azean ngan merul? pls jwb ngan jujur..ada azean suruh rahsiakan ke?
Kan aku dgn naz dah bagi tau ko yg diorg tuh cam kaple!!! ko x nak dgr degil.. skang ko baru nak bgang!! dia chong ko je slama ni, sbb tu aku smpai skang x penah bbaik dgn azean asholz tuh!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2006, 09:08   #251
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
^ dia (azean da azhol) xde bgtau ape2
dkat aku sbb aku ade num baru

Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
Oh ye..dak y suka kat ko..tadi dak naz ckp dak y msg naz,ttb jer mintak e-mail ko..i think that she must be in "luff" with u! damn man! ur so lucky to have a nice chick! well..i'm that sore loser..my life is so full of bastardness,sadness,n fucking problems!!! erm..ko lupakan jela apa yg aku tulis tntg "AIN" atas tuh..tadi aku tgah drunk..
so, dak-y amek aku pya mail addrs?? kalu dia ade mail gak xpe r.. aku x kisah.
aku dh lama tau hal nih, pepagi lg dh msg2 aku!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2006, 12:59   #252
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
erm..aku dengar ape yg korang ckp smua n aku appreciate it,tapi aku xsgka yg mcm ni korang mksudkan..hmm ko tau,dah sbulan lbih dorang kaple..bru ari 2(24 Julai) dia bgtau aku..time tu dorang dah nak putus mlm tu coz merul nak tmpukan study wat sementara..smuanya dah trlambat..msa dorang kaple,dah byk kali dorang dating..lpas klas tmbahan msa koko..dorang ponteng koko n pegi kdai idham n lepak kat situ..nabila(amoi) ngan fiza tlg backup dorang..dia ckp time dorang dating,azean tlg lapkan peluh merul..pastu dia cubit pp merul..then men ukur2 tangan la..aku rasa dorang nih mmg bhgia..tapi aku mmg kcewa,kumpulan azean suma tau afair dia nih...tapi xda sorang pun yg cuba bgtau aku,mlh dorang mkin tlg azean..nnti aku citer la kat ko jay apa yg sbnarnya blaku..aku rasa berat je nak lpaskan azean,nak bg kt merul ke?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2006, 19:32   #253
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
er..ko abaikan jela apa yg aku tulis kat atas nih..aku dah ok dah..dah kembali pada keadaan super tits dah!! keh3! i'm a wigga man! and i'm proud of it!! eh btul ke..wigga mksud dia org putih yg cuba jadi nigga..kita nih malay,n brown..xkanla bigga??? xpun yigga??? coz chinese di kira yelow..

wei!! cita ar tentang apa yg happening antra ko ngan dak y!!!! hahahaha daus sakai!!! daus xdpt dak y..mesti dia sdih..ish3!

jay,ko geng ngan dak akim eh?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 07:19   #254
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
daus suka akma ah..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 07:27   #255
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
erm..aku dengar ape yg korang ckp smua n aku appreciate it,tapi aku xsgka yg mcm ni korang mksudkan..hmm ko tau,dah sbulan lbih dorang kaple..bru ari 2(24 Julai) dia bgtau aku..
yup, tu lar ape yg kitorg maksudkan..

Quote:
nabila(amoi) ngan fiza tlg backup dorang..dia ckp time dorang dating,azean tlg lapkan peluh merul..pastu dia cubit pp merul..then men ukur2 tangan la..aku rasa dorang nih mmg bhgia..
heh3, aku baca part nih je aku dah mula nak gelak pecah ass!! ye r, lap peluh.. sweaty!! gelik.. then, apsal plak diorg ni ukur2 tangan? a test for masturbation kaa??

Quote:
tapi aku mmg kcewa,kumpulan azean suma tau afair dia nih...tapi xda sorang pun yg cuba bgtau aku,mlh dorang mkin tlg azean..nnti aku citer la kat ko jay apa yg sbnarnya blaku..aku rasa berat je nak lpaskan azean,nak bg kt merul ke?
bdk2 kumpulan dgn azean ni sumer kan sekepala dgn dia.. so, bdk2 len cam slave je r kot. diorg xkan nak bgtau ko hal2 tuh.. nanti ko mesti bgang or x pecaya. jadi diorg kept as secret. tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 07:38   #256
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
lol enough.. :P

Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
er..ko abaikan jela apa yg aku tulis kat atas nih..aku dah ok dah..dah kembali pada keadaan super tits dah!! keh3! i'm a wigga man! and i'm proud of it!! eh btul ke..wigga mksud dia org putih yg cuba jadi nigga..kita nih malay,n brown..xkanla bigga??? xpun yigga??? coz chinese di kira yelow..

wei!! cita ar tentang apa yg happening antra ko ngan dak y!!!! hahahaha daus sakai!!! daus xdpt dak y..mesti dia sdih..ish3!

jay,ko geng ngan dak akim eh?
kay skang aku cite r sket apa yg telah happened antra aku dgn dak-dawai nih.. aku plik sket dgn dia nih, dia asyk mizcal aku jek!! :P tapi ble aku wat mizcal blik kat dia, dia dh x mizcal blik.. aneh... kekadang tu (latenight) dia akan msg r, tapi aku slalu x ble thn lma then trus tido mati.. so, dia msg r kat enset aku sorang2

ble kat skola, dia syp je like doll.. tapi aku x ble nk thn glak kadang2 sbb tgok mata dia yg asyik bgrak pantas like finding a lil mosquito.. ha3.. kalu ko online nnti ble aku cite pnjg lagi. so always online

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 07:42   #257
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by JaVS_v2.5
daus suka akma ah..
Ko tau apsal aku ckp camtuh?? sbb.. ko kan ade letak gmbar dak ain ngan dak akma amek gmbar kat dlm surau. so, oneday tuh aku tgh bukak forum kat umah b'sama dak daus.. dia tgok skali r ape yg aku tgh wat kat kom time tuh. tetiba lak masa aku bukak ade satu thread tu, ko letak gmbar.. so, daus in-shock dan soh aku mail gmbar tu kat dia.... dia sndiri ckp yg dia suka akma that's how i found out how daus da lepuman in love wit akma. fin..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 11:50   #258
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
heh3, aku baca part nih je aku dah mula nak gelak pecah ass!! ye r, lap peluh.. sweaty!! gelik.. then, apsal plak diorg ni ukur2 tangan? a test for masturbation kaa??
Lol..ass ko pecah ke??! nanticamner dak dawai nak wat doggy kat ko pakai strap-on??? ha3! just kidding man! lol,bukan ntuk masturbation la..it's a couple thing that they used to do..ntah,kira cam intim ar..ala juz tgok tgn kot,sapa paling itam legam!! warhahahahaha!!

Quote:
bdk2 kumpulan dgn azean ni sumer kan sekepala dgn dia.. so, bdk2 len cam slave je r kot. diorg xkan nak bgtau ko hal2 tuh.. nanti ko mesti bgang or x pecaya. jadi diorg kept as secret. tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih
lu dorg bgtau aku awal2..aku xkan bengang sangat coz aku masi ble brbincang dgan dia..tapi klu dah bgtau saat2 akhir..mcm mana aku nak accept?! bnda dah lama brlalu n saat2 akhir nak putus baru bgtau..pakwe/awek mana yg x bgang kan??? nasib bek aku nih klu bgang suka dgar rap..aku klu bgang dgar lose yourself..n scara automatically aku dpt that Gangsta' feelin back!

Quote:
tapi aku plik laaa, camner ko ble tau hal merul dgn azean nih
Lol..azean gitau sendiri ar..jay,pls..aku mintak sgt2 ko jgn tell anybody bout what happen 2 me n what did azean do 2 me k! keep it between us k! nasrul,klu ko baca memang babi ko lah!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 12:17   #259
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
kay skang aku cite r sket apa yg telah happened antra aku dgn dak-dawai nih.. aku plik sket dgn dia nih, dia asyk mizcal aku jek!! :P tapi ble aku wat mizcal blik kat dia, dia dh x mizcal blik.. aneh... kekadang tu (latenight) dia akan msg r, tapi aku slalu x ble thn lma then trus tido mati.. so, dia msg r kat enset aku sorang2

ble kat skola, dia syp je like doll.. tapi aku x ble nk thn glak kadang2 sbb tgok mata dia yg asyik bgrak pantas like finding a lil mosquito.. ha3.. kalu ko online nnti ble aku cite pnjg lagi. so always online
Aku rasa dak dawai ngah angau ngan ko ar!! wahahaha!! lil mosquito!! dak dawai bg nicname bru ar..biar dia xtau..apa kta El Muskito! mesti dia xtau nyer!! lol citer jela..aku xtau bila msa ko online..ko xbgtau aku pon kl bpe ko akan online n ofline..

Quote:
Ko tau apsal aku ckp camtuh?? sbb.. ko kan ade letak gmbar dak ain ngan dak akma amek gmbar kat dlm surau. so, oneday tuh aku tgh bukak forum kat umah b'sama dak daus.. dia tgok skali r ape yg aku tgh wat kat kom time tuh. tetiba lak masa aku bukak ade satu thread tu, ko letak gmbar.. so, daus in-shock dan soh aku mail gmbar tu kat dia.... dia sndiri ckp yg dia suka akma that's how i found out how daus da lepuman in love wit akma. fin..
Lol..ko rasa daus akn dptke akma tuh?? merul dia reject..daus xkanla dia nak reject kot?? daus kena pandai amek ati akma dlu bru ble ayat2 sakai!! then..ntah..fin jgak kot..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 13:39   #260
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
jay,ckp kat dawai yg aku dah jwb salam dia n aku xda kdit ntuk jwb suma msg2 sakai dia tuh! oh yea..ckp kt dia yg aku rindu kat suma org d PD n dia x trmasuk ha3! ckp kat dia ko je yg rindu dia! wahahahaha!! oh ye lupa plak..ckp kat dia aku dah lma abis skolah,jadi aku xblajar lagi dah!

ada ke budak ni tya aku rindu dia x?? dah la aku xda kdit..cemasz tol..igt apa aku tulis tadik!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 15:49   #261
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
jay,ckp kat dawai yg aku dah jwb salam dia n aku xda kdit ntuk jwb suma msg2 sakai dia tuh! oh yea..ckp kt dia yg aku rindu kat suma org d PD n dia x trmasuk ha3! ckp kat dia ko je yg rindu dia! wahahahaha!! oh ye lupa plak..ckp kat dia aku dah lma abis skolah,jadi aku xblajar lagi dah!

ada ke budak ni tya aku rindu dia x?? dah la aku xda kdit..cemasz tol..igt apa aku tulis tadik!!
heh3.. kan aku dah kata kat ko, yg dia rindu gle kat ko..

jgn risau, masalah ni aku akan bereskan

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:07   #262
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
perghhh chat pnjg lbr arr tnpa mnjmpt yg berhormat..... lol axion tuh cam getah sekerap gi r carik len i'm sure kat tmpt ko tuh ramai lg yg sexy-mezy yer ah... oitt bout da ain i'm gonna help u k uikz daus ska akma rrr... damn klu diorunk da dtkdrkn nk wat cmner ahakz XP... fukk tat el-muskito stop fucking wth my wasteless life... shit tau ska jay g r msj ngn j msj ngn ak pehal... ade ke dia msj td dia kt umh ak mnx blnje eyai x reti mlu r....

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:09   #263
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
Lol..ass ko pecah ke??! nanticamner dak dawai nak wat doggy kat ko pakai strap-on??? ha3! just kidding man! lol,bukan ntuk masturbation la..it's a couple thing that they used to do..ntah,kira cam intim ar..ala juz tgok tgn kot,sapa paling itam legam!! warhahahahaha!!
Aku rasa "ass" aku x pecah tapi my azhol tanggal.. ha8 weh pakai strap-on tu pebenda, aku dah x igt plak ah bendalah nih.. o0o0.. dlm relationship, compare tgn sapa yg legam ni mungkin dianggap normal untuk 1st date.. crap...
Quote:
Lol..azean gitau sendiri ar..jay,pls..aku mintak sgt2 ko jgn tell anybody bout what happen 2 me n what did azean do 2 me k! keep it between us k! nasrul,klu ko baca memang babi ko lah!
jadi, dia x kisah lg r dgn ko.. aku rasa ko x pyh r lg nak lyn dia. dia tu selera besau.. sumer dia nak bek ko cari yg lebey understanding slain dia r!!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:16   #264
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
dak dawai bg nicname bru ar..biar dia xtau..apa kta El Muskito! mesti dia xtau nyer!! lol citer jela..aku xtau bila msa ko online..ko xbgtau aku pon kl bpe ko akan online n ofline..
yeah, El muskito ni nick yg best
Quote:
Lol..ko rasa daus akn dptke akma tuh?? merul dia reject..daus xkanla dia nak reject kot?? daus kena pandai amek ati akma dlu bru ble ayat2 sakai!! then..ntah..fin jgak kot..
daus sorang yg b'hati kering.. jadi dia pasti ble r kot heh3 kita saksikan je r the next continue.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:23   #265
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
hehe selera besau pdehal dr sndr x crmn btol x jay? tuh r ak da ckp da ko x nk caye..... juz frget bout that sundal gul...

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:24   #266
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
perghhh chat pnjg lbr arr tnpa mnjmpt yg berhormat..... lol axion tuh cam getah sekerap gi r carik len i'm sure kat tmpt ko tuh ramai lg yg sexy-mezy yer ah... oitt bout da ain i'm gonna help u k uikz daus ska akma rrr... damn klu diorunk da dtkdrkn nk wat cmner ahakz XP... fukk tat el-muskito stop fucking wth my wasteless life... shit tau ska jay g r msj ngn j msj ngn ak pehal... ade ke dia msj td dia kt umh ak mnx blnje eyai x reti mlu r....
syg ko xde dlm conversation nih naz.. ayat yg dibold tuh bermakna aku stuju dgn "idea" dak naz yup, daus mmg suka kat akma. akma tolak merul.. then, merul amek azean. azean tolak dayat.. jadi, dayat amek ??? ain kot.. hehe3 jgn marah eh dayat. tapi ko xkan x suka kat ain kot. ko jgn nak bohong aku ah

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:28   #267
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
hehe selera besau pdehal dr sndr x crmn btol x jay? tuh r ak da ckp da ko x nk caye..... juz frget bout that sundal gul...
heh3, yup dude.. that's da truth.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:44   #268
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
Quote:
Originally posted by JaVS_v2.5
syg ko xde dlm conversation nih naz.. ayat yg dibold tuh bermakna aku stuju dgn "idea" dak naz yup, daus mmg suka kat akma. akma tolak merul.. then, merul amek azean. azean tolak dayat.. jadi, dayat amek ??? ain kot.. hehe3 jgn marah eh dayat. tapi ko xkan x suka kat ain kot. ko jgn nak bohong aku ah
yeah dudez ko mmg mnipu dr sndr r klu ko x admit... shiot no idea dudez nk ckp pe eh? weh jay jom wat sesi mgutuk... nk kutuk spe eh... pe kte FIK!!!!

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 16:48   #269
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by naz_inferno
yeah dudez ko mmg mnipu dr sndr r klu ko x admit... shiot no idea dudez nk ckp pe eh? weh jay jom wat sesi mgutuk... nk kutuk spe eh... pe kte FIK!!!!
skati ko r sape yg nak dikutuk.. asalkan ade r sket topik yg ble dibual gelakkan ahahaa.. kalu forum ni ade ramai ahli besh r gaks.. ni kita 3 org je.. lol

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 17:14   #270
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
k ehh psl fik... on my to see ma fwen.... cehh dah cam lagu karim daud ehe X) erm mse on da way gi umh fik ( ak, raf, daus, amad, syazzi n fik....) trsmpk r ngn qila... dia tgh dok kty warung bwh tuh smbl bce buku... mgk0k ye fik da nmpk bkn nk wish ke pe atleast ckp jer rr 'hi!' kn.... dah tuh dgn slamber yerr men jln smbl mndongakkn mka yer i2...dia tuh phl rr aweks sndr pn mlu.... klu bley x nk rht sbb mlu tsrmpk ngan qila damn WEIRDDO!~!!

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 21:14   #271
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wei..korang salah paham nih!! asholz btol la! azean x tolak aku..meh nanti aku cta prkara yg sbnar kat korang bila aku blik nnt..wat msa ni,jgn ckp dgan sapa2 or heboh psl ni k..sumanya undercontrol..aku ble control keadaan skang nih tp yg bab ain tu len cta la..mmg aku still kinda admire dia,but dia skang cma kwn aku..aku respect dia,so xnaklah aku nak dia,aku still lg dgan azean..nnti dlu,jgn trus mrh2 lg..biar aku citer hal sbnar..(ei air oren yg aku isap nih sengau btolla!!) korang tgula aku blik dlu k..pnjg benau klu aku tulis kat forum ni kang!

skali lagi aku advise kat korang..don't let anybody know out our conversation kat sini n pls don't tell anybody bout this..aku xnak prkara skarang jd brtmbah truk lg..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 21:24   #272
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
sakai ar..korang punyer response sakai2 ar suma! keh3! hmm..wat msa ni..pls jgn crita pape tntg azean,or kta pape tntg azean..or anything that is offensive pda azean k..erm..aku pon xtau apa yg aku wat nih?? esholz btolla otak ak nih! anyway..just remember what i say k..klu korang obey..thanks a lot k!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 21:34   #273
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
oitt bout da ain i'm gonna help u k
Hrmm..thanks a lot la klu korang nak tlg bout that..i really appreciate it! but,xpyhla..aku cma anggap ain sbg kwn je..(NASRUL BABI KLU KO BACA MAMPOS KO NANTI)

Quote:
k ehh psl fik... on my to see ma fwen.... cehh dah cam lagu karim daud ehe X) erm mse on da way gi umh fik ( ak, raf, daus, amad, syazzi n fik....) trsmpk r ngn qila... dia tgh dok kty warung bwh tuh smbl bce buku... mgk0k ye fik da nmpk bkn nk wish ke pe atleast ckp jer rr 'hi!' kn.... dah tuh dgn slamber yerr men jln smbl mndongakkn mka yer i2...dia tuh phl rr aweks sndr pn mlu.... klu bley x nk rht sbb mlu tsrmpk ngan qila damn WEIRDDO!~!!
Aku advise la Fik..please appreciate apa yg ko dah da skarang..aqilah tu bdak yg bek,cmel putih melepak mcm PONTIANAK SUNDAL MALAM! Ko kna treat her sperti seorang bf yg btul2 sjati..klu ko truskan mcm2..she will FED-UP with u..n aku jgka mgkin dia akn tinggalkan ko..pls..do it before it's to late..do it before NAZ TERKAM SI QILAH TU!!!! ha3! naz jgn marah dong..9maksud tekam di atas BUKAN bermakna sexual assault/sexual harrasement/atau apa saja segi sexual or non sexual or anal k..but TERKAM as a ge her 2 be his gf) wahahahaha! panjang tol DEFINITION aku nih!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 27th July 2006, 21:41   #274
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Quote:
hehe selera besau pdehal dr sndr x crmn btol x jay? tuh r ak da ckp da ko x nk caye..... juz frget bout that sundal gul...
Lol..sundal menyundal nih juz a matter of asholz jer la! aku dah penah kena dlu la..my ex gf no.2..Ayu..asholz punyer bdak! kiss my ass outta here la! ala dia nih ada affair ngan kwn aku..bkan affair..but kind of affair la..tapi x brhasil lg..erm,ada ke dia gi myamar jd sepupu dia pastuh dia cba ngorat dak Slim Shady..ish3! jay,ko kenal kan slim shady? bukan dickman! ala pakwe Diana MICHAEL klas ko tuh! wahahahaha! nsib bek slim s bgtau aku dak ayu tuh wat camtu kat dia..thanks kadet!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2006, 08:38   #275
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
Quote:
Aku advise la Fik..please appreciate apa yg ko dah da skarang..aqilah tu bdak yg bek,cmel putih melepak mcm PONTIANAK SUNDAL MALAM! Ko kna treat her sperti seorang bf yg btul2 sjati..klu ko truskan mcm2..she will FED-UP with u..n aku jgka mgkin dia akn tinggalkan ko..pls..do it before it's to late..do it before NAZ TERKAM SI QILAH TU!!!! ha3! naz jgn marah dong..9maksud tekam di atas BUKAN bermakna sexual assault/sexual harrasement/atau apa saja segi sexual or non sexual or anal k..but TERKAM as a ge her 2 be his gf) wahahahaha! panjang tol DEFINITION aku nih!!
haha nth r ko tau x mlm smlm ak soh dia clash ngn fik hahaha jht gle dowh ak ^_^ tah r yg qila tuh pde ak okey je r tp ak lg ska akk dia tuh hehe. mature means better XP tah r skarg ak tgh usha ade sorg kwn adk ak.. bdk 2 bai X)

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2006, 09:06   #276
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
hahaha.. I'm bak, best gle ah layan lgu S.o.A.D - This Cocaine Makes Me Feel Like I'm On This Song mmg best gle tahap azhol!! hard rock.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2006, 09:17   #277
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
Hrmm..thanks a lot la klu korang nak tlg bout that..i really appreciate it! but,xpyhla..aku cma anggap ain sbg kwn je..(NASRUL BABI KLU KO BACA MAMPOS KO NANTI)
apsal ko x guna method yg aku aja tuh.. kang nasrul ble baca

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2006, 20:50   #278
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
lol..mls aku nak attach2 benda kat sini
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2006, 06:11   #279
naz_inferno
Major Dude
 
naz_inferno's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: island of innisfree
Posts: 620
lol nasrul bc pn dia bley wat pe? slmt r dia x cari mslh ngn ak klu x da kna da...

humans never know the word grateful
i hate myself being a human
naz_inferno is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2006, 09:49   #280
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Lol..ada ke Ain ajak aku kuar? Ain,kakak dia ngan sepupu dia ajak aku pgi men bowlig bila aku balik nnt..errk!~ saper kalah belanja KFC,siot tol! mls ar aku nak gi..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump