Old 20th October 2006, 05:19   #1
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
bermulalah cuti sekolah yg panjang.. yeay!! & loll!1!!1

Hari ni menjadi satu mercu yang membawa maksud bemulalah cuti skola yg pnjang pada tahun nih. besok (ari sabtu) my grandpa and grandma dtg dgn pakcik aku include makcik oldskool aku. aku raya kat PD.. x balik kmpung sbb org dari kmpung yg datang PD plak. pas aku dah raya kat cni dalam masa yg singkat, aku akan pegi ke bukit tinggi, pahang. lepak kat cne. dgr cite kat cne cam luar negeri ah. kalu nak tau try2 r google tempat nih. tengok sndiri camner environment kat c2. jadi cuti nih mungkin aku x online dalam jangka masa yg panjang laaa jugak.. esholy! so, inilah ucapan untuk cuti panjang thn nih. lol kay r.

/i'm officially ouuutaaaa from herefor this holiday, though..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 07:20   #2
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
lol...ko xde ar nnti? cmne aku nak hbskan cuti aku gak ni...aku raya cuti gak,tapi 9 hari je..CELAKA TOL! Wah,etoi ke pahang gitu skali?? wargh aku nak google ar tempat tu! tapi kat pahang ko g mana plak? la..aku slalu masuk forum mesti ko xde..tu yg aku bgang tuh..kekadg ada pun mesti xlama kmdian ko trus senyap..wah,pakcik ko nnti dtg PD bwk dia punya Toyota Celica dia ke? wah...mau tgok ma..haha kalu dia bwk ar!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 08:09   #3
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yeah, I'm bak dude!! Let's have some fun and asses

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 08:25   #4
knight_wolves05
Senior Member
 
knight_wolves05's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: 3 ߟt
Posts: 108
Send a message via Yahoo to knight_wolves05
/sv_addbot01

*** knight_wolves05 joined the server
knight_wolves05 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 10:17   #5
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
woit jay..ko katne? tadi aku g smayang jumaat la..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 10:24   #6
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
ohohoh.. aku ade nih kat umah. tgh dgr lagu2 tekno

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 10:26   #7
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
ceh..siot je..aku plak ngah dgar lagu ray..sedih wuu raya ni..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 10:28   #8
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
aku xde lagu2 raya.. tu r masalahnye.. nape ko sedih plak raya nih. ko xkan x blik mlaysia kot? ko kira raya kat umah bdk2 kat cne eh.. ekeke kat cne ade x banner "Selamat Hari Raya"?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2006, 11:53   #9
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
mana ada..dorg panggil raya Eid Day..kalu kat embassy malaysia adala kot banner Hari Raya tuh! ala ko download ar kat jiwang ke..lagu2 raya ni adik aku yg carikan..sni raya pon dpt duit..ntah pelik gak aku?!?! kwn aku yg ckp..tapi nak raya mana? aku sedihla..coz raya ni xdptaku nak sambut ngan korg cam dedulu..wei annti ko raya umah ib ke dak rahim ke dak sarip ke..semua r..kim salam kat dorg eh! jgn lupa..tgkap gmbar aku nak tgok!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2006, 10:53   #10
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
@d_DaY_aT: pebenda raya Eid day tuh? aku x paham lol!! aku dah ade skang lagu2 raya! banyak maa.. makcik aku yg support sbb dia mai cni bwk laptop dia skali..best r ble men CS!!! hehe..aku baru blik beraya dari Selandar,melaka tadi. penat cam eshol!!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2006, 11:34   #11
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
lol..patutla lama x on..tak la,maksud aku..kita melayu paggil Hari raya kan..dorang ckp Eid Aidilfitri=Eid Day..tu yg inodn cakap..Selamat Hari Raya Idul Fitri..Idul=Eid kan?? wakakaka..camner raya?? besh tak? aku boring gila la...senyap je x meriah langsung..raya pun cam ahri biasa je...
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2006, 11:43   #12
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Yeah,aku skang dh pulang ke umah!sakai gle ah pakcik aku,dia pi wat drift kat jalan raya.cina sumer plek wo0o.
makcik aku plak cuak..haha

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2006, 12:19   #13
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
yeay! ko dah balik! oit asal aritu on ym pastu ko offline? aku baru je balik dri sekolah n nak bebel ngan ko..gila ar! pakcik ko wat drift pki celcica dia ke apa?? damn! makcik ko ada skali eh dlm keta tu? wohoho..love to see it! oi..send la pic..jay,ko x amek gmbo kelas ko ke? aritu budak2 g skolah n dptla gambar kelas dorg..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2006, 12:43   #14
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
aku x pegi skola for a long time. ntah ape yg dah blaku kat skola pon aku x tau. sok aku rase nak pegi r skola..
btw, pakcik aku nek waja bukan celica

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:23   #15
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oit nenek! kau on ke?? aku kat ict lab nih..eshol nyer tempat!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:26   #16
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yo sup!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:40   #17
Shang_Tsung
Banned
 
Shang_Tsung's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 30
Lol
Shang_Tsung is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:42   #18
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
sup boi! oi..ko watper nih?? xda keje apa?? haha malas aku nak wat keje
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:43   #19
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Why lol??

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:44   #20
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
I got many work to do in so little time maa..

aku x pegi lagi skola ari nih

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:54   #21
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oit! ko wat keje apa lak klu x gi skolah?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 08:57   #22
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
AVSing yo.. dah antar 1 preset

ko plak wat ape slain bukak forum nih??

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 7th November 2006, 13:50   #23
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oit..sorila..aku tadi kat skolah kena wat keje lak..siot je..aku on gak forum tapi bila nak bls kelas dh tamat lak..eshol..so kena log off la
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 8th November 2006, 07:42   #24
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
it's okay homie!

Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
oit..sorila..aku tadi kat skolah kena wat keje lak..siot je..aku on gak forum tapi bila nak bls kelas dh tamat lak..eshol..so kena log off la
aku time 2 pon dah out rasenye la kot??

but now...

it's time for!!

STORY FOR THE MOMENT


aku skang nih baru je pulang dari H E L L..sbb hari nih mmg totally suck my *brain*
cuma ko bayangkan bdk2 form 1,2,3 sumer kena dok kat dalam DIS (Dewan Ilmu Saujana.. actually bukan kat dewan tapi kat kelas yang kita dok blaja BM dengan cikgu norma). dah tuh bdk2 kat dalam DIS nih bkn nak berenti bising..mmg fucking noisy gle ah dalam kelas time tuh. (kalu ko ade time tu,mmg dah lama jadi gile and immediately suicide kot?*).. pas2 dgr ceramah pasal gigi??! aku time tuh dah mula yawning to death..mmg dildo pya hari laa.. pas2 aku dgn dak daus declare to escape from da hell.. we both decided nak disguise jadi bdk men hoki. pas2 aku pon men ah skali hoki (i'm really sux in hoki..so slap me!)

atlast, masa yg aku tunggu tiba iaitu smayang!! (sbb aku tau lepas smayang mmg bdk2 ni reda sket daripada memekak).. jadi lepas smayang trus aku escape as fast as a furious tricycle until now.. i can't hold on my devilish temper??!!


[NORMAL MODE] This is teh true story of my life which is full of hectic and insane. You rather bang your head with a shotgun if you were forced to be me in the above experiences. [/NORMAL MODE]

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 8th November 2006, 17:34   #25
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oi! wakakakakkaa!! devillish story!!!!!!! damn boi..! aku tau camne keadaan tuh..hahaha mesti cam sardin ar korang pastu dah la bising!! wakakaka! wuuu aku kalo ada aku join gak!! aku wat fuck kat suma org!! hahaha..aku klu bgg gila..bising ke apa..aku ckp ckp iskit you fucking hammar!!(diam kau fucking keldai!)*arabic..wakakaka! wooaah! ko en hoki bebetul ke?? la kan ko faking je..takkan ko ikut gak dorg men?? haha eshol ar!! eh,korang smyg zohor kat skolah ke? suma kene eh? sapa yg dtg skul tadi..wooooii!! nak tgk gegambor korang...! wuu rindu woi!! oit! tricyle lembab mana laju! wakakaka! bitching nyer story ar..trilling and exciting! oit..on ym la..ble bebel byk2..haha aku plak pelik..aku msa kat saujana dulu mmg malas gila time math..ko tgk keje math aku mna penah siap..pastu byk salah! wakakaka..tapi kat sini lak aku di gelar cyborg/robot/machine/fadhilminator...lol eshol ar..yela cuba ko tgok..aku ttiba rajin tahap machine ar!! keje aku slalu siap and over buat! keh3! aku saja bagi cikgu tu bgg tanda buku byk2! kejap gila ar buku aku dah habis..~yay~..lagi satu aku slalu siap dlu dri suma org(dorang suma lembab cam tricycle!)..wakaka! pelik gak aku camne ntah rajin tahap eshol! tapi ntuk subject math je..yg len aku mls..lbih english la coz tits ar! sok aku kene debate!! babi ar..english sini byk keje ar..research la..essay la..aku study stu buku gila2 ar..mmg study detail btul2..bitch! bila geo lak..cikgu aku ni(guru kelas) asik bebel byk je..cam cikgu anida lar..so aku pun sleep(mmg habbit aku)..tapi aku never get in trouble coz aku slalu wat keje wlupun tido! wakkaka..wuu ko nak tgk artwork aku? aku wat dri kelas art la..nnti la aku post kat sini..coz sok aku nak siapkan piece aku..oit!! tell me more bout in pd n in school!! or anywhere la..wuu love to read bout it! oit!! eh,kom ko still guna komponen kom lama eh? tapi tukar casing ngan power jela kan..wohoho..casing apa? pasang casing dell XPS..takpun Alienware ke! bru mantap!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 9th November 2006, 03:45   #26
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
yo! aku skang tgh online.. tapi jap kang aku nak pegi
balik kampung.. horaHH!!~ aku balik BP with my grandma

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 9th November 2006, 17:49   #27
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wuu bestnyer ko balik kampung..waa nak balik..nak chaos...nak wat keje gila!! waaaa!!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2006, 01:45   #28
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Best gle ah aku dok kampung.. aku skang tgh men game Call of Duty 2 kat cc kampung aku. mmg best gle r!! grafik realistik, kalu 1st time men campaign nanti ade cam atok (actually commander kot?) yg akan ajar ko.. tembak pinggan, helmet sumer! teddy bear pon diorg latih aku tembak.. cam bodo je tapi best r.. 1st mission ko jadi soviet lawan dgn nazi.. mmg best gle r! paling seram masa aku tengah crouch kat dalam parit tetiba ade 8 tank lintas atas parit tuh.. paling lawak ade org seret mayat kat dalam parit pastu cuak ble ade tank lalu kat atas parit tuh aku recommend ko supaya men game Call of Duty 2 nih! lagi best dari yang lama!! game nih bagi aku 9.2/10 laaa..

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 03:30   #29
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Aku xble masuk internet la..limit ntuk bulan ni dah sampai..bgang tul..aku xda any source pun yg ble guna ntuk contact org..azean ngah mrh2 aku tapi aku nak ckp ngan dia xdpt..public sial slalu aku guna xble plak guna..benci btul! nak guna nset mak aku dia tak bagi..nak tepon guna tepon umah ayah aku dah sound dah..erm surat jela aku ble guna..internet sial ni ada limit lak..aku kat skolah ni..tu yg ble post
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 03:33   #30
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
camner ble ade limit plak? abis tu kena bayar baru dia cam top up balik ke limit tuh?? aku dah join dah game mafia yg ko antar kat mail aku tuh. tapi aku men taram je.. aku ade r gak baca kat game guide sket2

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 03:55   #31
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oit nama ko apa?? bagi2..maybe aku ble ajak bebudak kat london bagi invitation ke masuk family dorg..aku kat london..aku malas nak main coz duit aku suma dah hilang..yela round baru dah start..dia renew stiap 10 hari round tu..aku subscribe 40gb of limit internet ni..so stiap bulan dia bagi 30gb of download la..kan kita guna internet ni kita download stuffs kan ntuk load page website..tak caye aku tak sampai sbulan ble sampai 30gb!! adik aku nyer keje la ni..asik streaming tgk tv3 je! bengang aku asik sound dia je..bila dah sampai limit..internet trus slow gila..1-3 kb je..sial tol..jadi dial up lak..kekadg takble guna langsung..slow gila..so kena tgu bulan depan renew la kot..aku xtaula coz ni first time slow..sial btol la..broadband apa camni ni..aku dah tgok dah Call of Duty 2..mmg best! aku ble download tapi kalu install sial la kom aku ni kan slow..so game yg aku ada pun cuma counter..aku jrg men game..bosanla..aku asik terperap dlm bilik ni je sejak aku dtg..mmg tension takde kwn yg dekat or rapat ngan aku..aku plak dahla kena marah2 ngan azean..tirah pun sama sial nyer budak! aku ckp len kat dia dia citer lain kat azean!! aku nak kol azean bgtau bnda sbnr dah la xdpt..aku xda sumber communoication selain anta surat..

jay ko ble anta msg kat dia x? thanks la klu tolong..erm ckp kat dia aku minta maaf aku xdpt nak call or msg langsung! public sial dah rosak..nset mak aku takde kedit..klu aku guna pun sure kena sound lagi ngan ayah aku..sial la..so option aku anta surat la..internet mmg stuck xble guna sgt..kang slow balik..(aku sbnrnya kat umah ni..internet ble guna sikit2 la kang jap lagi slow la tu)..ckp ngan dia,apa yg athirah ckp kat dia tu berbeza dri apa yg aku ckp..(sial ubah2 ayat lak tirah ni!!)..

mmg hidup aku mcm sial la..smlm pun aku ada masuk marathon..mmg beribu2 org masuk ar..siap ada sponsor..kitorang start dri F1 track..mmg aku nak lari sgt!! aku nak gak masuk event..tu jela peluang ntuk aku wat something fun dripada dok dlm blik ni....tapi aku demam skit2 smlm tapi aku nak masuk gak!! aku nak lari!! mmg dah smgt gila..tapi sedih je..penat2 dtg jauh..aku xdpt lari pun..jadi reserve..so aku cuma tgok je org lari..klu ada budak tak tahan lari ke aku ganti la..ntuk team skolah aku..aku xdpt lari coz nama aku x d senaraikan..padahal aku dah sign up dah..erm bencila..yela coz aku tak dpt dtg meeting or latihan marathon tu..dia wat ari khamis..dah la aku ada kelas extra english..tau2 nama aku dah kena buang bila aku samapi f1 track tu..sedih je..mmg msa tu aku rasa nak balik je..lantak la jln kaki.klu mati bagusla..mmg aku dah lama nak mati pun..mcm2 tension,mslh,dugaan kat sini aku dpt..aku xtau sampai bila aku ble tahan..asik2 aku kene pinggir..aku nak balik la..mcm2 org bagi aku tekanan..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 03:58   #32
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
erm ko dah kuar plak....erm nevermind la..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 04:21   #33
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
wei aku ade lagi laaa

EDIT: aku dah baca dah story ko tuh..ko bawak2 je r besabar kat cne. aku dah blik PD rasa bosan plak. dok kampung ble lepak2 tapi ble balik umah aku rasa cam bosan plak men kom pon aku rasa dah bosan gle..ko ble x online ym? kata tenet ko lembab gle ??

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 04:49   #34
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
oit nama ko apa?? bagi2..maybe aku ble ajak bebudak kat london bagi invitation ke masuk family dorg..aku kat london..aku malas nak main coz duit aku suma dah hilang..yela round baru dah start..dia renew stiap 10 hari round tu..
nama aku Green_back, aku skang ade kat KL.. cam bodo ah. aku wat drugs pas2 wat pebenda tah.. dapat r duit.. memula aku pegi london tapi aku tengok nama ko xde pon lepas tu aku depart pegi KL kena tolak ah duit

Quote:
jay ko ble anta msg kat dia x? thanks la klu tolong..erm ckp kat dia aku minta maaf aku xdpt nak call or msg langsung! public sial dah rosak..nset mak aku takde kedit..klu aku guna pun sure kena sound lagi ngan ayah aku..sial la..so option aku anta surat la..internet mmg stuck xble guna sgt..kang slow balik..(aku sbnrnya kat umah ni..internet ble guna sikit2 la kang jap lagi slow la tu)..ckp ngan dia,apa yg athirah ckp kat dia tu berbeza dri apa yg aku ckp..(sial ubah2 ayat lak tirah ni!!)..
i think i can't.. sbb aku xde kedit !! haha.. ko sruh ah busan ke..tapi busan xbe nak dipercayai keh3..aku sbnarnye dah malas nak layan bdk2 nih guna enset. kalu emergency je aku msg.aku x msg dgn sape2 sejak awal cuti skola. dah rasa bosan gle ah.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 06:02   #35
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
@d_DaY_aT: Apa nama ko dalam ALLMafia tuh? aku carik x jumpa pon nama ko !! bengang plak aku !! my name is "Green_back" duduk kat Kuala Lumpor

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2006, 17:40   #36
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
nama aku "slick"..aku ranked 58 kat kl..aku dah balik kl dah..aku kat london coz family aku kat london..skang aku masuk family ni kat kl..aku VP family ni..wei cek mail,ko..klu ko nak masuk family aku ckpla..nnti aku anta invitation..klu ada family snag skit..kene attack ko ada backup..ko nak duit ko mintak je..cam nak beli jet ke..senjata ke..nnti kitorang bagi..bila dah masuk family..kitorang ada allies ngan no attack packs..ko xble attack family2 yg tersenarai dlm list allies n no attack packs tu..klu attack..that's it..no more relationship..klu ko nak tau..ko kene masuk dlu family aku..then bila dah masuk ko cekla profile ko..nnti dai ada tulis kat bwh skali list2 tu..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2006, 04:12   #37
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Understood.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2006, 05:12   #38
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
Oi! online?? Jom men allmafia!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 21st November 2006, 14:05   #39
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Sent To SunShine 04 hours, 27 mins, 26 secs ago
43,281 of your mercs (17,064 commandos, 26,217 bodyguards) armed with 1,172 Desert Eagles, 8,049 Benelli Shotguns, 471 Uzis, 442 M4 Commandos, and 3,416 M60 Machine Guns engaged 16,618 of SunShine's mercs (10,076 security guards, 4,951 bodyguards, 1,591 special ops) brandishing 16,618 M60 Machine Guns. 2,212,402 rounds were exchanged. Your mercs killed 4,857 of SunShine's security forces. You lost 30,630 in the fight.



Your mercs executed the assault and

Suffered Greatly
SunShine's mercs looted 1,598 guns and $28,857,110 from your fallen agents.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 27th November 2006, 16:19   #40
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
lol...sedih je lose..aku bgg bila camni la!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump