Old 15th June 2007, 12:23   #1
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
aku nak upgrade RAM

dayat..ko nnti blik cni ko nak bli ram rite?aku rasa aku pon nak beli sbb kom aku nih da mula jadi lembab sjak tukar hard dick (80gb) nih..ko rasa bpe mb or gb ram aku perlu beli untuk satisfy aku pya cpu yg lemah nih.ko rasa kat kl jual ram murah x? kalu murah bley la jimat sket.sbb aku tgh kumpul duit.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 15th June 2007, 20:20   #2
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
aku rasa murah la gak ram..hope its under 100 la..kita nnti gi low yat first..then gi imbi plaza..2 tempat ni la geeks heaven..hahaha,tu la apa yg tourist gi malaysia ckp..keh3..hmm ko bli 128mb pn dah ok dah..kom ko tak plu yg power2 sgt coz its not for gaming kan..ko nye processor pn low power nye..a decent ram is enough..aku nk tya la klu ada DDR2 ntuk laptop aku ni..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 15th June 2007, 20:23   #3
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
oh ye..ram desktop lagi murah dri ram laptop..so aku rsa murah la ram ntuk kom ko..aku nye expensive skit..oh ye..klu ble,ko tukar atau add la cpu nye fan atau upgrade heatsink n cooling system ko klu nak more performance..kom jadi slow bila unit dia panas..bila panas,processor tak leh wat keje betul mcm biasa..so ko bli la cpu fan ke add la kat kom ko..nnti aku tmbah duit la klu tak ckup..
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2007, 04:30   #4
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
thanks for the infos man..kudos!

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2007, 17:01   #5
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
wuu aku tak sabor nak balik ni..haha..nak camping la woo..ble la mlm2 wat crime!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2007, 14:03   #6
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
i think this thread is just a waste of space..haha wat tak tau jela!
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2007, 10:22   #7
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
i think this thread is just a waste of space..haha wat tak tau jela!
biar la thread ni tambah sket space kat forum nih..haha dayat, aku nak tya ko. actually, bukan aku yg 1st nak tya but dickman yg nak tau.ko nak x join band kitorang..maybe ko bley wat artwork untuk band nih.keh3..kalu ko nak tau kitorang skang dah tukar drummer.kalu x dak megat..skang dia dah kena buang..drummer baru band ni ialah adik afiq..azman!lol..same face different shape of ass and yeah, ko dok hotel seri malaysia mase arituh. one night bape kena bayar?

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 19th June 2007, 17:39   #8
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
lol..aku tak tau ar..asal tanya psl hotel lak ni? dak afiq nak tido n bwk bitch over ke? haha..hope its not those shemales yg kita jumpa! hahaha..sakai..klu dlu afiq pggil aku..DAAYATMAAAN..aku plak pggil AZMAAAAN..sakai..haha,weird shape ass? same face,darker ass..hahaha..erm sounds nasty,bley gak join..tapi aku mne tau main pape..wat artwork blela..like wut? cover album? band poster? asal dak megat kene kick? too lazy ke fat ass dia? ntah..aku tya mak aku tadi,dia ckp stu mlm cam tak smpai 100 ar..tapi tu blik for 2 katil..aku tak tau la ntuk single bpe..maybe murah lgi kot..apehai?
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 21st June 2007, 08:18   #9
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
lol..aku tak tau ar..asal tanya psl hotel lak ni? dak afiq nak tido n bwk bitch over ke? haha..hope its not those shemales yg kita jumpa! hahaha..sakai..klu dlu afiq pggil aku..DAAYATMAAAN..aku plak pggil AZMAAAAN..sakai..haha,weird shape ass? same face,darker ass..hahaha..erm sounds nasty,bley gak join..tapi aku mne tau main pape..wat artwork blela..like wut? cover album? band poster? asal dak megat kene kick? too lazy ke fat ass dia? ntah..aku tya mak aku tadi,dia ckp stu mlm cam tak smpai 100 ar..tapi tu blik for 2 katil..aku tak tau la ntuk single bpe..maybe murah lgi kot..apehai?
haha..darker ass, wtf! ye la..megat kena kick dari band sbb dia telalu lazy..what an old fleshy ass.afiq tya pasal hotel tu sbb dia nak bwk dak sasha kowt.keh3..sakai.x la, dia sbnarnya buln 8 ni malas nak camping.therefore, dia nak stay la kat hotel biatch tuh.ko jadi artwork dude la, ko dah pro skang

/edit: aku instal 64mb ram kat 2nd slot aku..so 56mb+64mb=120mb..kinda fast la gak.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Old 21st June 2007, 16:11   #10
d_DaY_aT
Major Dude
 
d_DaY_aT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: wHeN fLooD cAme fiRsT& tHen dA rAin...
Posts: 1,258
bgus2..good inprovement..oh ye..good news! PS2 aku dah ble men suma game cetak rompak! yay!! haha balik nnti ble ar kita men resident evil or call fo duty ka..haha..lama gila aku tak men ps! sjak aku beli tak men lgsung..tadi adik aku anta kedai pastuh upgrade rom dia..dah ble ar men game cetak suma..hahaha
d_DaY_aT is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2007, 07:35   #11
JaVS_v2.5
Forum King
 
JaVS_v2.5's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Seremban 2, Malaysia
Posts: 2,717
Send a message via Yahoo to JaVS_v2.5
Quote:
Originally posted by d_DaY_aT
bgus2..good inprovement..oh ye..good news! PS2 aku dah ble men suma game cetak rompak! yay!! haha balik nnti ble ar kita men resident evil or call fo duty ka..haha..lama gila aku tak men ps! sjak aku beli tak men lgsung..tadi adik aku anta kedai pastuh upgrade rom dia..dah ble ar men game cetak suma..hahaha
nice..x payah lagi nak beli cd2 original..dah le mahal.

Last played [offline]: Lamb of God - Nippon
-- JaVS :: h i p o t e s i s
JaVS_v2.5 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > International Connection > International Connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump