Old 6th December 2010, 23:47   #1
aoikaze
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
getting this message

Greetings!

I just installed Winamp 5.57 in my Windows 7 Home Basic (64x). Problem is, I got this message after installation:



Also, when I try to run Winamp, my computer says its not responding and never opens... I can't even see it!

I saw in someone's thread, that he uninstalled plugins and deleted the Winamp folder, I did it too and kept getting the same error...

Can anyone help me?

Thanks!
aoikaze is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2010, 02:14   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Update Winamp, the latest version as of this reply is 5.6.

Make sure you are not running Winamp with a compatibility mode setting...
Right-click the Winamp desktop icon, select "Properties", then go to the Compatibility tab and uncheck everything
Compatibility mode can cause issues with Winamp, especially with Modern skins

Also, when installing Winamp it should be done in an administrator account (not a user account).

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
screenshots, script, windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump