Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 21st February 2014, 15:56   #41
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
dotme: we tracked your DNAS for a while and around 14:56 GMT until 15:20 GMT we noticed 4 failed touch updates (which has been on a 6min interval since before the sale) and there was absolutely no trace of a request on any of the server access logs from the server above. have you tried a DNS cache flush?

[edit]
it happened again from 16:33 GMT - 17:06 GMT for your stream, though we were doing some YP app updates from 16:42-44 GMT but that would only have caused one failure if it wasn't already in whatever the connection access state is (as we were otherwise

so i'm not sure if that's matching up in the log output you're seeing or if being at listener capacity is also causing issues with things.
DrO is offline  
Old 22nd February 2014, 09:53   #42
Bryon Stout
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 377
Doh. Just noticed some of my stations are not able to connect to YP. I am running shoutcast 2.2.1




Any update on finding a solutions for this?
Bryon Stout is offline  
Old 22nd February 2014, 10:59   #43
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
since the new update in seeing this in my log file
<02/22/14@09:13:06> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/22/14@09:19:07> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@09:25:07> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@09:31:08> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@09:37:08> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@09:44:12> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@09:50:12> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@09:55:27> [dest: 50.17.17.147] starting stream (UID: 786)[L: 1]{A: }(P: 0)
<02/22/14@09:55:27> [dest: 50.17.17.147] connection closed (1 seconds) (UID: 786)[L: 0]{Bytes: 130655}(P: 0)
<02/22/14@09:56:13> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@10:03:16> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@10:09:17> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@10:15:38> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/22/14@10:21:58> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/22/14@10:28:19> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/22/14@10:34:20> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@10:40:40> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/22/14@10:46:41> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@10:53:44> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@11:00:48> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@11:06:48> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@11:12:49> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@11:16:05> [dest: 80.42.238.236] starting stream (UID: 787)[L: 1]{A: iTunes/11.1.4 (Macintosh; OS X 10.9.1) AppleWebKit/537.73.11}(P: 0)
<02/22/14@11:16:14> [dest: 80.42.238.236] connection closed (9 seconds) (UID: 787)[L: 0]{Bytes: 395523}(P: 0)
<02/22/14@11:19:52> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@11:26:56> [yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com
<02/22/14@11:32:56> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@11:38:57> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/22/14@11:44:57> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
josephbe is offline  
Old 22nd February 2014, 18:03   #44
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
still doing it
josephbe is offline  
Old 22nd February 2014, 18:07   #45
fireball66
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
cannot listen to any of the stations using yp.shoutcast...

DrO and others, I know this seems like a broadcasters thread so apologies if I am posting to the wrong place and please redirect me elsewhere to get my answer. I have a streaming music player called an "Escient Fireball" through which I have been listening to various Shoutcast stations for last 6-7 years with no trouble other than every few months, some of the stations used to change the id at the end of the "http://yp.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=<nnnnn>".....since Monday and all the changes, I am unable to automatically connect and listen to any of the music streams. My Fireball player can only play WMA and MP3. Help please. Here are two examples of what will not connect any more through the Fireball -

http://yp.shoutcast.com/sbin/tunein-...n.pls?id=70868
http://yp.shoutcast.com/sbin/tunein-....pls?id=150877

Thanks to all of you for any help in advance. If I need to just wait to let this settle down for it to work again, that's fine too.
fireball66 is offline  
Old 22nd February 2014, 19:24   #46
Bryon Stout
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 377
one of my DJs was live last night and he lost connection. The Auto DJ didnt start back up, the station was listed as offline.

Could this have been the cause of that?
Bryon Stout is offline  
Old 23rd February 2014, 00:42   #47
fieldengineer11
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Since the change to Radionomy's servers occurred this past week, my stream is dropping a lot of listeners throughout the day, and it's impacting the quality of service our listeners have come to expect.

This error, as noted by dotme, comes up in the SC log:

"[yp_tch] error connecting to yp.shoutcast.com"

Then, either at the exact moment or 1 second later, a huge number of listeners are immediately dropped from the stream. No warning, just an abrupt disconnection. You can relaunch the stream, and if the above error happens again, you will be dropped. I've lost a big chunck of listeners each time this happens, and it's starting to be of concern for me and my station.

Are there any suggestions we can try to eliminate this problem? I am on version 1.9.8/Linux.


Thanks!
fieldengineer11 is offline  
Old 23rd February 2014, 03:40   #48
Architect
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Just a suggestion, for everyone that seems to be having the problem where it's dropping listeners every time a failed touch or such happens, why not temporarily make your stream private from the YP? This would eliminate the touch while all these bugs are sorted out in this transition phase.
Architect is offline  
Old 23rd February 2014, 14:37   #49
renaudsn
Radionomy Team
 
renaudsn's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 11
Hi everyone.
Can you report back if you still have errors?
I've been tuning some settings.

Kind regards,

Renaud

Radionomy - IT
renaudsn is offline  
Old 23rd February 2014, 17:48   #50
fieldengineer11
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by renaudsn View Post
Hi everyone.
Can you report back if you still have errors?
I've been tuning some settings.

Kind regards,

Renaud

So far, not seeing the error I had prior, but a few of these are present in the log:


[yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()


I will keep an eye on my log this afternoon and report back my findings. Thanks for letting us know that you are working on it!
fieldengineer11 is offline  
Old 23rd February 2014, 17:50   #51
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Bryon Stout: the autodj aspect is unrelated to the YP connectivity issues. and your screenshot is just showing the DNAS doing as it's meant to when the YP is not able to be connected i.e. it's still running and will allow listeners even if it's not able to be listed (which was ensured was the case for the v2.2.x DNAS incase the YP had to be completely taken offline).


josephbe: see renaudsn's reply above.


fireball66: at the time of reply, the first playlist works i.e. it provides a valid DNAS link, the second one doesn't. however, i don't know what stations you're expecting and whether the second one is due to the stationid having changed, or if it's due to the DNAS not being seen by the YP (which also causes no DNAS to be returned in the playlists).

as the DNAS from the working link is on a v1.x DNAS and there is no guarantee that the stationid of a v1.x listing will not change. it is only with a v2.x listing (subject to the bitrate / content type not being changed) that it will maintain the same stationid.

so to know what is meant to be the case, i'd need to have links to the DNAS you're expecting to have listed and i can then verify things from there.


fieldengineer11: in addition to seeing renaudsn's reply above, i was always led to believe that the v1.x DNAS would cope with YP connection issues, but based on yours, dotme's and a few others who have made the effort to report things, it seems that that is not the case. as i've only heard of it happening from v1.x setups, there are only 3 options:
1) set the DNAS to private, wait for others to report it's ok and then re-enable public mode and hope it's ok for you
2) replace the v1.x DNAS with v2.2.1 (as that is appearing to not drop listeners on YP touch failures)
3) sit it out (which i know is not ideal but it's the only other thing to do if those above is not an option)

[edit for fieldengineer11's reply]
when did the last [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error () happen? and would be good to know what timezone they're based against to see when they correspond with the changes that renaudsn made earlier.


Architect: that may help as an interim solution (for those still using v1.x DNAS), however it is then hard to know if the issue is resolved if those who have been seeing it switch to being private (as the frequency of the issue seems to vary dramatically between those seeing it and those who are not).
DrO is offline  
Old 23rd February 2014, 18:24   #52
fieldengineer11
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Thank you DrO! I am debating on upgrading to 2.x in the future. 1.9.8 has been solid for us for many years so I am hesitating on making the jump because I am pleased with the quality SC has given us for quite some time.

I reviewed my logs. The times are in Pacific Time. It looks like the errors are subsiding, no "error connecting to yp.shoutcast.com" errors since this morning. Here are the log entries for the "gave error ()"

<02/23/14@06:38:30> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/23/14@06:50:52> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/23/14@06:57:12> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/23/14@07:33:40> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()


So far, after 7:33am PT, I see no further errors. Also, on the above "gave error ()", the listeners do not drop as with the "error connecting" message.


Thanks for yours and the team's hard work on the migration!
fieldengineer11 is offline  
Old 23rd February 2014, 20:33   #53
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
mine working now not getting any errors
josephbe is offline  
Old 23rd February 2014, 21:09   #54
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
thanks for the confirmation for your stream. we're still monitoring others that reported it so until its been over a day we're still not 100% sure it is resolved at last though it seems promising so far (and that's the last major issue from the migration potentially resolved in 6 days since the migration began ).
DrO is offline  
Old 23rd February 2014, 21:20   #55
renaudsn
Radionomy Team
 
renaudsn's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 11
@fieldengineer11, it was around that time that I had to change some configurations that could led to some errors, but hopefully, it stopped after I found a fix.

Thank you guys for your patience and the reports, it helps a lot when trying to figure out things, that are sometimes well hidden.

Radionomy - IT
renaudsn is offline  
Old 23rd February 2014, 22:25   #56
fireball66
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Thanks

DrO, my first stream and others like it that I have programmed into my Fireball media server are all working fine. The second one has a new id so will put that in and it should work. Thanks for taking the time to respond to a novice listener like me. All the best with your migration plans. Sounds like a very complex undertaking!
fireball66 is offline  
Old 24th February 2014, 01:51   #57
fieldengineer11
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by renaudsn View Post
@fieldengineer11, it was around that time that I had to change some configurations that could led to some errors, but hopefully, it stopped after I found a fix.

Thank you guys for your patience and the reports, it helps a lot when trying to figure out things, that are sometimes well hidden.
Thank you again for fixing this so quickly! So far, so good. Getting all the normal touched messages in the log, so far no errors since this morning. I'll keep checking my log over the next day or two to make sure all is well.
fieldengineer11 is offline  
Old 24th February 2014, 13:05   #58
DJ-Garybaldy
Major Dude
 
DJ-Garybaldy's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Harpurhey, Manchester UK
Posts: 870
It appears to be working OK my SC 1.9.8 servers now lots of this happeneing with No errors.

Quote:
<02/24/14@12:41:32> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/24/14@12:47:32> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/24/14@12:53:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!



Proud USER of RadioDJ since 2011 people say I'm biased!

Online: Twitter - Blog - RadioDJv2
DJ-Garybaldy is offline  
Old 25th February 2014, 13:23   #59
Eric de Noorman
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Geel, Belgium
Posts: 7
Hello all,

Ik keep on receiving errors - do they have any impact on the stream ???

rgrds,

EdN
*******************************************************************************
** SHOUTcast Distributed Network Audio Server
** Copyright (C) 1998-2004 Nullsoft, Inc. All Rights Reserved.
** Use "sc_serv filename.ini" to specify an ini file.
*******************************************************************************

Event log:
<02/25/14@11:50:28> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.8 (Feb 28 2007) starting up...
<02/25/14@11:50:28> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<02/25/14@11:50:28> [main] initializing (usermax:5 portbase:8000)...
<02/25/14@11:50:28> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<02/25/14@11:50:28> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<02/25/14@11:50:28> [main] opening source socket
<02/25/14@11:50:28> [main] source thread starting
<02/25/14@11:50:28> [main] opening client socket
<02/25/14@11:50:28> [source] listening for connection on port 8001
<02/25/14@11:50:28> [main] Client Stream thread [0] starting
<02/25/14@11:50:28> [main] client main thread starting
<02/25/14@11:50:52> [source] connected from 127.0.0.1
<02/25/14@11:50:52> [source] icy-name:e-Radio 2440 by "Eric de Noorman" ; icy-genre:Pop
<02/25/14@11:50:52> [source] icy-pub:1 ; icy-br:192 ; icy-url:http://www.shoutcast.com
<02/25/14@11:50:52> [source] icy-irc:#shoutcast ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<02/25/14@11:50:53> [dest: 37.59.25.124] starting stream (UID: 0)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<02/25/14@11:50:53> [dest: 37.59.25.124] connection closed (0 seconds) (UID: 0)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 0)
<02/25/14@11:50:53> [yp_add] yp.shoutcast.com added me successfully
<02/25/14@11:56:52> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:03:13> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/25/14@12:09:13> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:15:32> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:21:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:27:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:33:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:39:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:45:34> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@12:51:54> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/25/14@12:57:54> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:03:54> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:09:55> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:15:55> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:21:55> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:28:01> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:34:34> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/25/14@13:40:34> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:46:55> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/25/14@13:52:58> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@13:58:59> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@14:05:21> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@14:11:21> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/25/14@14:17:21> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
Eric de Noorman is offline  
Old 25th February 2014, 13:59   #60
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
so far, you're the only one reporting the issue is still happening after the fixes which were made on the weekend (and i'm aware that some stations had such an issue when the backend was all AOL based)

the effect of that error is the listener count and now playing updates will not be recorded for that event and as long as it doesn't happen multiple times consistently i.e. 3-4 failures, then the stream will remain in the Directory (is just now playing and listener numbers which will not be 'current').
DrO is offline  
Old 26th February 2014, 08:13   #61
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
im starting to get errors again

<02/26/14@06:20:39> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@06:26:40> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@06:32:46> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@06:38:47> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@06:45:07> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@06:51:28> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@06:57:29> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@07:03:50> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:10:10> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:16:31> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:22:32> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@07:28:52> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:34:53> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@07:40:54> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@07:47:14> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:53:35> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@07:59:56> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:06:17> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:09:18> [dest: 116.254.90.35] starting stream (UID: 158)[L: 1]{A: RadioAlarmLite/3.0.6 CFNetwork/672.0.8 Darwin/14.0.0}(P: 0)
<02/26/14@08:09:43> [dest: 116.254.90.35] connection closed (24 seconds) (UID: 158)[L: 0]{Bytes: 652070}(P: 0)
<02/26/14@08:12:38> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:18:58> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:25:19> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:31:40> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:38:01> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:44:22> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@08:50:27> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
<02/26/14@08:56:48> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
<02/26/14@09:03:09> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()
josephbe is offline  
Old 26th February 2014, 15:49   #62
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
it has stopped giving me error again so strange
josephbe is offline  
Old 26th February 2014, 15:54   #63
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
there was a small outage early this morning which would explain that issue. and it's possible that people may have seen a few others within the last hour whilst some YP and API updates were deployed.
DrO is offline  
Old 26th February 2014, 16:06   #64
josephbe
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
there was a small outage early this morning which would explain that issue. and it's possible that people may have seen a few others within the last hour whilst some YP and API updates were deployed.
thx for letting me know
josephbe is offline  
Old 5th March 2014, 13:25   #65
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
http://wiki.winamp.com should now be back up and available (and first post updated)

however, the documentation for the DNAS relates to v2.0 and updates relating to v2.2.1 will be put up there soon.
DrO is offline  
Old 6th March 2014, 14:02   #66
p0rt
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 152
set the yellow pages server MTU`s to 512, for super fast dns lookups, set max TCP to 32768 if you want to download at 700kbs on 3g cellphones
p0rt is offline  
Old 6th March 2014, 14:13   #67
dan.rock
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
Hi All!!

I've two streams that are no longer listed on YP.shoutcast

the SHOUTcast Log File give me:
--------------------------------------------------------------------------
<03/06/14@13:41:25> [dest: 46.65.84.84] starting stream (UID: 64)[L: 18]{A: VLC/2.0.7 LibVLC/2.0.7}(P: 17)
<03/06/14@13:41:31> [yp_add] error resolving yp.shoutcast.com
<03/06/14@13:41:42> [yp_add] error resolving yp.shoutcast.com
<03/06/14@13:41:57> [yp_add] error resolving yp.shoutcast.com
--------------------------------------------------------------------------

I am on version 1.9.8/Linux.

Thanks in advance for everyone's help!
dan.rock is offline  
Old 6th March 2014, 14:31   #68
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
can you check to see if it's happening still please. if it is, verify the machine you're using is seeing the correct YP address via a ping yp.shoutcast.com
DrO is offline  
Old 6th March 2014, 14:58   #69
dan.rock
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
Thanks DrO for the quick reply!

ping via putty:

[root@vds ~]# ping -c 5 yp.shoutcast.com
ping: unknown host yp.shoutcast.com
[root@vds ~]# ping yp.shoutcast.com
ping: unknown host yp.shoutcast.com

??
What should I do?
dan.rock is offline  
Old 6th March 2014, 15:06   #70
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
you'll need to try flushing the DNS cache (according to the documentation for the OS you're using) and see if that then helps.
DrO is offline  
Old 6th March 2014, 19:19   #71
dan.rock
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
gr8 thanks DrO!

The problem was in centOS -> /etc/resolv.conf
I've added a new nameserver 8.8.8.8
and finally restarted the SC servers.
Now all is fix good as new.
dan.rock is offline  
Old 6th March 2014, 21:23   #72
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
the good old restarting things option
DrO is offline  
Old 27th March 2014, 12:05   #73
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
as some might be seeing now, there's a popup player (jPlayer based) on the shoutcast.com site now which will play MP3 streams (AAC streams will provide a station playlist like the old site).

only issue is problems with playback not happening under IE11 (possibly earlier versions but not tested), otherwise everything should work for all other current browser releases.


now back to the fun thing that i'm working on... (as the player was by another part of the team)
DrO is offline  
Old 30th March 2014, 19:19   #74
ziziqq
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
no longer on Winamp, looking for their favorite friends

I come from China, has been unable to use Winamp shoutcast, I'm so sad, I like Winamp shoutcast, because she has been with me for a long time friends on Winamp shoutcast choose my favorite radio stations, listen to my favorite songs, but this is already past it, since version 5.666, I lost it, I like it, no longer on Winamp, looking for their favorite friends。
:哭::哭::哭::哭::哭::哭:
ziziqq is offline  
Old 30th March 2014, 20:47   #75
Dickus
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
I have had my stream down for awhile and now i get this. Use DNAS 198

<03/30/14@22:29:12> [dest: 46.105.114.166] starting stream (UID: 0)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<03/30/14@22:29:12> [dest: 46.105.114.166] connection closed (0 seconds) (UID: 0)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 0)
<03/30/14@22:29:12> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<03/30/14@22:29:12> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Error updating station information - DNAS restart required [494])
<03/30/14@22:34:12> [dest: 46.105.114.166] starting stream (UID: 1)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<03/30/14@22:34:12> [dest: 46.105.114.166] connection closed (0 seconds) (UID: 1)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 0)
<03/30/14@22:34:12> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<03/30/14@22:34:12> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Error updating station information - DNAS restart required [494])
<03/30/14@22:39:13> [dest: 37.59.27.98] starting stream (UID: 2)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<03/30/14@22:39:13> [dest: 37.59.27.98] connection closed (0 seconds) (UID: 2)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 0)
<03/30/14@22:39:13> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<03/30/14@22:39:13> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Error updating station information - DNAS restart required [494])
<03/30/14@22:44:14> [dest: 37.59.27.98] starting stream (UID: 3)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<03/30/14@22:44:14> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<03/30/14@22:44:14> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Error updating station information - DNAS restart required [494])
<03/30/14@22:44:14> [dest: 37.59.27.98] connection closed (2 seconds) (UID: 3)[L: 0]{Bytes: 8192}(P: 0)
Dickus is offline  
Old 30th March 2014, 20:52   #76
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
have you done as the message says to do? if so then you'll need to provide a link to the DNAS so it can be checked for what is going on.
DrO is offline  
Old 30th March 2014, 21:01   #77
Dickus
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
Even restarted the computer DNAS many times....define link how to

Bare with me I used a note how to get my stream going years ago and done it that way ever sinse so please advise how to give you right info
Dickus is offline  
Old 30th March 2014, 21:22   #78
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally Posted by Dickus View Post
define link how to
it's what you use to play streams from the DNAS or the stream address (as another way of referring to it).
DrO is offline  
Old 31st March 2014, 04:45   #79
mrairstone
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
mp3-Keys

Hello

Since everything is now no longer really reachable, I have a quick question.
Where can I find keys, my mp3 because I lost it.

Thank you in advance.
mrairstone is offline  
Old 31st March 2014, 07:54   #80
Dickus
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 4
82.199.187.131:8100 , sorry for being no computer geek
Dickus is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump