Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15th January 2014, 01:09   #281
Jim America
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Winamp Crashes with certain MP3 ID3v2 Tags

Winamp 5.666 (build 3516)
Clean install, no 3rd-party skins or plugins
Language Pack: English
Skin: Bug occurs with all of Bento, Winamp Modern and Classic skins

OS: Windows 7 Home Premium (64-bit) AND Windows 8.1 (64-bit)
Locale: English US
CPU: Intel i5-2450M @ 2.50GHz
Memory: 8GB RAM
Graphics: Intel HD Graphics
Sound: Realtek HD Audio
DirectX 11

Problem:
Playing certain MP3 files causes Winamp to crash, disabling "Read ID3v2 Tags" in in_mp3.dll fixes the issue, as does removing the ID3v2 Tag from the offending file in a 3rd party program. The problem doesn't happen with 5.65

Method of Reproduction:
Open MP3 file with disagreeable id3 tag, immediately winamp crashes with "Winamp has stopped working / Close Program" dialogue box

Example of MP3 file that causes crash attached
Attached Files
File Type: zip Extreme.zip (1.42 MB, 414 views)
Jim America is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2014, 02:37   #282
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,564
Replace in_mp3.dll with the version from 5.666 build 3512.
Attached Files
File Type: zip in_mp3.zip (125.3 KB, 636 views)

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2014, 04:23   #283
Jim America
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
That worked, thanks
Jim America is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2014, 18:58   #284
osanjose
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 3
Build 3516 does not deal well with tags

Finally I unistalled winamp 5.6.6 (build 3516), as far as I know the final release, and re-installed the previous 5.6.6 (build 3507) I still had the installation file, then everything returned to "normal". I can play any mp3 file. With the newest release I cannot play mp3 files generated by Lame encoder using Nero Suite 12 withe tags Nero creates for the file (I'm converting into mp3 files all my cd collection since the 1980's), however with build 3516 I can play all my music library files without crashes

On the other hand if I open those files using mp3Tag pro and then save them as mp3 again something changes in the files and build 3516 can then deal with those files and play them again.

Weirdo weirdo!!. What tag is the problem?... who knows!.

I can upload one of those files if someone wants to do further research. In the meantime my workaround is to use buld 3507

Thanks

Oscar
osanjose is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2014, 19:09   #285
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
you would have been better off replacing in_mp3.dll in your install from the one posted 2 up from your post than going back to build 3507.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 24th January 2014, 23:31   #286
Sasha79
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
I have complaint about something that is not a bug,more annoying behavior and is not characteristic for other softwares:

I often keep opened 4 programes:Winamp v5.666.Lite(Classic Skin)administrator account,
shared settings,
Windows Media Player v11,Windows Explorer And Notepad,maximized,and they are all positioned in
Taskbar as Taskbar Buttons.I listen intermittently Winamp,than Windows Media Player,etc.
But,when I want Winamp to appear I exess Taskbar Button by pressing
Windows Button + Tab,select Winamp Task and than press ENTER to make it appear in a first row,
but it starts to minimize,instead of appearing maximized like other tasks.
It minimizes to Taskbar and then I must to reselect it again by Win Button + Tab and than ENTER to maximize it,so I late to mix up 2 songs correctly on time,the song fades out.
Sasha79 is offline   Reply With Quote
Old 25th January 2014, 06:25   #287
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,564
Hi Sasha79,

Try the older Alt + Tab method to switch between running apps, instead of the Win + Tab method.

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2014, 04:57   #288
Waldschrat
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Hi,

any chance to disable scanning of connected USB sticks - see item #261

Regards
Waldschrat
Waldschrat is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2014, 05:07   #289
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,190
Send a message via AIM to MrSinatra
I read post 261, and I suspect you can whitelist or blacklist given usb drives, or perhaps drive letters anyway, via winamp ini files.

but can u explain a bit more? winamp shouldn't be scanning something automatically just b/c you connect it, and have you checked your "watch folders" settings?

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Old 25th February 2014, 11:35   #290
Airbag
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
-Winamp 5.666 (5.6.6.3516) - clean install (and re-install as well), no extra plugins, addons
-English lang pack
-Asus P5K, intel Core 2 E6750, 4x1Gb Corsair XMS2
-Windows Vista Enterprise x64 SP1, locale:HU
-Asus EN8800GTS, Nvidia detonator 34.89
-Integrated HD audio, driver: 6.1.7601
-DX11

- When I start winamp and start scanning local media (only one folder with lots of mp3) (smart+ or default) it always crashes about after 3-4 mins.
- When I start to play a single album it crashes few mins later.
- When I do nothing just start winamp it always collapses in few mins.
I tried to change media scanning options, change output settings... but my favorite player always crashes.

Please fix this annoying thing. Thx.
Airbag is offline   Reply With Quote
Old 25th February 2014, 11:43   #291
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
see the known issues thread (http://forums.winamp.com/showthread.php?t=156839) and try installing the older in_mp3.dll
DrO is offline   Reply With Quote
Old 25th February 2014, 11:55   #292
Airbag
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Thank you.
It was a very fast answer. It works well now.
Winamp eats all of my mp3 files with one click... more than 28k
It doesn't crash yet, the sound is good.
I use it (make playlists, play songz, rescan folder, install addons, etc.) till tomorrow night non-stop and I'll share my observations.
Once again, thank you.
Airbag is offline   Reply With Quote
Old 26th February 2014, 14:03   #293
Airbag
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
As I told you...
It works well. More than 18hrs click/create/play/etc and it didn't crashed...
Great support.
Thank you.
Airbag is offline   Reply With Quote
Old 21st March 2014, 17:23   #294
DLPB
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 20
Not sure if you require me to post that mono bug issue in this thread?
DLPB is offline   Reply With Quote
Old 22nd June 2014, 03:16   #295
swingdjted
DRINK BEER NOW
(Forum King)
 
swingdjted's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northern West Virginia
Posts: 9,978
Send a message via AIM to swingdjted Send a message via Yahoo to swingdjted
I'm not sure if the above post is what I'm talking about (it probably is), but the "force mono" function doesn't seem to work.

Options > Preferences > Playlist > Playback > Playback tab > Force Mono

I have tried on a few different file types; the audio plays in stereo whether this option is checked or not.

Don't forget to live before you die.
swingdjted is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2014, 10:52   #296
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
DLPB's issue is something else where artifacts can be heard when force mono is enabled. maybe it's related to your issue, i'm not sure as i've tried force mono and other than some small artifacts, it works as expected with some of the files i've tried. either way, it's on the 'to check' list, but it might be a while before i get to a position i can even look into it.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2014, 00:24   #297
swingdjted
DRINK BEER NOW
(Forum King)
 
swingdjted's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northern West Virginia
Posts: 9,978
Send a message via AIM to swingdjted Send a message via Yahoo to swingdjted
I can understand that it might not be high on a priority list. I personally only rarely use that feature when I'm working with a mono karaoke system at a venue where I don't have control over the fact that the house system is wired in mono. No rush.

Don't forget to live before you die.
swingdjted is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2014, 12:23   #298
sammy66
Banned
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Hi!
I know it's kind of to late and maybe pointless too, but here is my bug report anyway.
Version 5.66, the latest one, it's unable to queue files trough context menu. When I do that - it starts playing immediately... I didn't succeeded to enqueue any files... did reinstall few times, but nothing helped.
It works perfectly in v.5.65
sammy66 is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2014, 12:26   #299
Koopa
16-Bit Moderator
 
Koopa's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4,337
Quote:
Originally Posted by sammy66 View Post
Hi!
I know it's kind of to late and maybe pointless too, but here is my bug report anyway.
Version 5.66, the latest one, it's unable to queue files trough context menu. When I do that - it starts playing immediately... I didn't succeeded to enqueue any files... did reinstall few times, but nothing helped.
It works perfectly in v.5.65
Have you installed the required updates?

http://forums.winamp.com/showthread....373755#updates
Koopa is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2014, 12:29   #300
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
v5.66 had issues like you're mentioning from that i remember.

the current release is v5.666 build 3516 (http://forums.winamp.com/showthread....74929#download) and the 2 required plug-in updates (http://forums.winamp.com/showthread....373755#updates).

and what you do you mean "I know it's kind of to late and maybe pointless too" - Winamp was sold and thus saved so it is now possible (to look into and fix issues towards the next release which is likely to be in 2015). though depending on what the actual issue is (as i'm not 100% from your description), it could be possible to patch it beforehand (like has already been done with the links noted in my mine and koopa's posts).
DrO is offline   Reply With Quote
Old 9th September 2014, 16:56   #301
cesarLamega
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Adding music to Library / Playlist

Winamp 5.666 (build 3516) wirth FileHippo installer
Clean install, no 3rd-party skins or plugins
Language Pack: German (Problem also occurs with English)
Skin: Bug occurs with all of Bento, Winamp Modern and Classic skins

OS: Windows 7 Professional (64-bit)
Locale: Brazil
CPU: AMD Phenom ii X4 3.2 GHZ
Memory: 8GB RAM
Graphics: ATI Radeon HD7870
Sound: VIA 2021 with High Quality
DirectX 11

Problem:
I am experiencing a problem when I try to add a large list of musics to my Local Library or to a clean playlist.
It can be noticed adding music from Preferences (CTRL+P), from Library (Add Music folder..) or from playlist (Dragging folders on it or choosing option Add Folder).
After that, winamp starts to load the files and suddenly crashes without a log report.

Method of Reproduction:
1. Charge musics by Library, CTRL + P library scan or Playlist.
Folder : C:\Users\%User%\Music
2. Wait...

Windows Log:
code:

Assinatura do problema:
Nome do Evento de Problema: BEX
Nome do Aplicativo: winamp.exe
Versão do Aplicativo: 5.6.6.3516
Carimbo de Data/Hora do Aplicativo: 52aa753e
Nome do Módulo de Falhas: MSVCR90.dll
Versão do Módulo de Falhas: 9.0.30729.6161
Carimbo de Data/Hora do Módulo de Falhas: 4dace5b9
Deslocamento de Exceção: 00066812
Código de Exceção: c0000417
Dados de Exceção: 00000000
Versão do sistema operacional: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Identificação da Localidade: 1046
Informações Adicionais 1: 4ac7
Informações Adicionais 2: 4ac78a532e1e467731b438c9921a7476
Informações Adicionais 3: 4b4f
Informações Adicionais 4: 4b4f64fe33b50cada0dfca18a779c164


cesarLamega is offline   Reply With Quote
Old 9th September 2014, 17:32   #302
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,762
@cesarLamega

I know you said you downloaded 5.666 from elsewhere and it worked,
but I've deleted that info from your post, mainly because the imageshack links weren't working properly...

But basically, you needed to install 5.666 from the recommended provided link
and then apply the update patches after (see first post in thread for details).

The official in_mp3 patch would've fixed your problem.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 14th September 2014, 16:17   #303
eldred
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
When I use my volume button, it changes both winamp and system

This is the worst thing about winamp, if this is fixed, then it's my audio player for life but it's so god damn annoying that I'm gonna switch to the even shittier foobar
eldred is offline   Reply With Quote
Old 23rd October 2014, 13:18   #304
Ajeeshreloaded
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Winamp Crashed while adding 30+ songs simultaneously

Winamp crashed while right clicking 30+ songs from hard disk & choosing option "Enqueue in Winamp". Crash report has been attached.

Version: Winamp 5.666 (5.6.6.3516) X86
OS: Windows 7 Ultimate Service Pack 1 64bit
Ram: 4GB
Processor: AMD A8-6410 APU
DirectX version: 11
Attached Files
File Type: zip report.zip (56.2 KB, 233 views)
Ajeeshreloaded is offline   Reply With Quote
Old 23rd October 2014, 15:56   #305
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Ajeeshreloaded: you've not applied the required plug-in updates (see my signature). so please apply the plug-in patches and then see if the issue persists.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2014, 10:23   #306
Evil Crusader
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
Winamp 5.666 (build 3516) with both of the plugin updates
Old installation (worked flawlessly since .3516 came out) with Lyrics Plugin (the bug occurs regardless of it, though)
Language Pack: Italian (Problem also occurs with English)
Skin: Bug occurs with Bento and Bento Big skins

OS: Windows 7 Professional (64-bit)
Locale: Italy
CPU: Intel i5-2500K
Memory: 8GB RAM
Graphics: NVidia GeForce GTX 550 Ti
Sound: GigaByte GF116 HD Audio Controller
DirectX 11

Problem:
Whenever I start reproducing any music file with any Bento skin enabled, the popup in the lower-right corner of the screen freezes, causing Winamp to stop responding. The track plays correctly, but the program never stops being hung up.
(Thanks in advance for the help!)

Method of Reproduction:
1. Open any MP3 file with Bento active
2. Wait...
Evil Crusader is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2014, 14:53   #307
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,564
Quote:
Originally Posted by Evil Crusader View Post
Problem:
Whenever I start reproducing any music file with any Bento skin enabled, the popup in the lower-right corner of the screen freezes, causing Winamp to stop responding. The track plays correctly, but the program never stops being hung up.
I'm not able to reproduce this.

I suggest you use the Winamp Info Tool (link below) to create an extended report of your configuration and use the advanced reply editor to attach a zipped file of it to a post. There may be something (in it or not in it) about your configuration causing this issue for you. You may need to expand or scroll the reply editor's attachment window (to the right and left) to see all the options for attaching a file. Also look at the preferences in the Info Tool. They let you select the format for the report, remove your user profile name (for privacy), and other things related to controlling the generation of the report.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=328932

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 1st November 2014, 19:50   #308
Evil Crusader
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
There it is!
Attached Files
File Type: zip Winamp_Info_Report_11-01-2014.zip (7.6 KB, 239 views)
Evil Crusader is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2014, 04:28   #309
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,564
Hi Evil Crusader,

I don't see anything obviously wrong in your configuration. The lyrics plug-in and the language pack would be my prime suspects, but you already said that they are not causing the problem. You do have a number of official components that I don't use. I can only suggest disabling them (with Winamp shutdown, change the file extensions from "dll" to "off") to see if the problem goes away. If it does, then re-enable them (one at a time) to see which one or ones cause the problem to return.

The following plug-ins are no longer working due to expired licenses with AOL and the new owner (Radionomy) will not be renewing their licenses, so there is no need to leave them enabled.

ml_autotag.dll, ml_nowplaying.dll, and ml_plg.dll

The following are also not in my configuration, so I don't know if they may be involved or not. If you don't use the tray control feature or the various kinds of portable media players, then there is no need to have them enabled either.

gen_tray.dll, pmp_activesync.dll, pmp_android.dll, pmp_ipod.dll, pmp_njb.dll, pmp_p4s.dll, and pmp_wifi.dll

There are a few more having to do with the CD 'rip and burn' feature (and the Sonic Burning Engine) and podcasts, but no one (to my knowledge) has reported them causing this kind of problem.

Something may not have installed correctly, so a re-install (clean or 'in-place') may help.

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2014, 20:25   #310
bradsmithsite
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Winamp Play/Pause (C) Bug

System:
Winamp 5.666 (build 3516)
Skin: N/A

OS: Windows 7 Ultimate (64-bit)
Locale: English US
CPU: Intel I5-2300 2.8GHz
Memory: 6GB RAM
Graphics: Geforce GTX 590
Sound: Via High Definition Audio

Problem:
A file must be played in Winamp before the C (play/pause) key will work. The C key should work as Winamp is open, as does the X (play) key, if the default playlist that is loaded is not empty.

Method of Reproduction:
1. Make sure Winamp is closed.
2. Open Winamp (at least one item must be in the default/saved playlist).
3. Click Winamp to make sure it's focused.
3. Press C.
(Bug: Nothing happens.)
4. Click Play twice (to play and pause the current playlist item).
5. Press C.
6. Now the button works.

Links to any screenshots or sample files here*
http://dl.dropboxusercontent.com/u/6...namp_c_bug.mp4 (10MB)

"List of Plugins" (required) and "HijackThis" logs attached in zip,
N/A

Long live Winamp!

Last edited by bradsmithsite; 29th November 2014 at 20:27. Reason: Long live Winamp!
bradsmithsite is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2014, 20:30   #311
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
the 'C' action is purely a pause/un-pause action so it will not do anything if Winamp is not already playing. so i see nothing wrong.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2015, 22:49   #312
draconox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 10
I run windows 8 as adminstrator. But, winamp crashed when after is playing music. But if i see "preferences" it crashes too, so i uninstall winamp, (about 50 times) i install again winamp and update the mp3 dll file in this trhead and again, crash winamp when i saw preferences. Please help!! , i use winamp for years
So, i take the option to post it here the problem, thanks!!!


Version: Winamp 5.666 (5.6.6.3516)
OS: Windows 8 64bit
Ram: 6GB
Processor: AMD A8-6410 APU
DirectX version: 11
Attached Files
File Type: zip report.zip (35.0 KB, 200 views)
draconox is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2015, 23:13   #313
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
the crash report indicates you are not using a patched Winamp install. re-install things from the recommended patched version from http://forums.winamp.com/showthread....74929#download
DrO is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2015, 01:56   #314
draconox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 10
Many thanks, i will try that and soon i will tell you what happen!!!
draconox is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2015, 02:45   #315
draconox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 10
Is working!
I'll wait for the new version of course.

Cheers!
draconox is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2015, 18:55   #316
ryerman
Major Dude
 
ryerman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 585
ATF $trim function crashes Winamp if argument does not exist

1. Enter this ATF string on the 'Titles' page in the Winamp Preferences:
code:
%artist% - %title%[ - %comment%]


2. Find a MP3 or FLAC file that does not have a comment field in its tag.

3. Drag and drop the file to the Playlist Editor and observe Winamp handle the file normally.

4. CLEAR THE PLAYLIST EDITOR.
If you dont't, you run the risk of not being able to start Winamp until the ATF string is replaced from outside Winamp. (eg. from a back-up or clean install or editing winamp.ini)

5. Change the ATF string (notice the addition of the $trim function) to this:
code:
%artist% - %title%[ - $trim(%comment%)]

Answer "Yes" or "No" to the invitation to rename the playlist entries. It won't matter which is selected.

6. Drag and drop the same file to the Playlist Editor and observe Winamp crash.

My pertinent settings
Preferences > Plug-ins > Input > Configure in_mp3.dll > ID3 Tags > ID3 Tag Reading > check-mark "Read ID3v.2 tags"
Preferences > Media Library > Local Library > Watch Folders > Metadata Reading Settings > Configure > All, no guessing
Preferences > General Preferences > Titles > check-mark "Use advanced title formatting when possible"
Preferences > General Preferences > Titles > Metadata Reading > default
Attached Files
File Type: zip Winamp_Info_Report_02-27-2015.zip (4.0 KB, 185 views)

Windows 10 Home, 64 bit, Winamp 5.666, Bento Skin
ryerman is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2015, 00:45   #317
draconox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 10
Bug Report with Patched version of winamp

Hi!, I have a new problem: I download the "redux" version of winamp, that is already patched. But, i didnt have problems, now I update my windows 8 to 8.1 pro. And my winamp crash sometimes when is playing, and everytime when I close the program.. Again, I run windows as adminstrator.


Version: Winamp 5.666 (5.6.6.3516)
OS: Windows 8.1 Pro 64bit
Ram: 6GB
Processor: AMD A8-6410 APU
DirectX version: 11
Attached Files
File Type: zip report.zip (43.7 KB, 154 views)
draconox is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2015, 16:00   #318
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,762
@draconox

Which lang pack are you using? Does it crash when just using default English?
Does it crash if you remove the 3rd-party gen_albumcover.dll plug-in?
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2015, 19:07   #319
draconox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 10
Spanish languaje, Im from Argentina. But it was the dll gen_albumcover.dll the problem, i remove the dll and now is working Ok! Thanks!!!
draconox is offline   Reply With Quote
Old 10th July 2015, 15:33   #320
Sagehorn
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Berlin
Posts: 84
When you click next to (right side) the "average" ratings of an album in the album view, all the single track ratings are deleted. Thereby it doesn't matter how far the cursor is away from the rating, as long as it is on the same height.
I think such interactions should only be possible, when you click directly on the ratings or use right click. Especially because you can't undo it..
Sagehorn is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump