Old 9th March 2007, 07:48   #1
andrewwkyz
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Miami, Memphis, LA, All over
Posts: 225
Send a message via AIM to andrewwkyz
MP4 Plug in?

Is there anything that will let me play more then just the audio on MP4 Video files. When I play them I only get audio, no vid and I know there is vid becasue I checked in my Vid edit software
andrewwkyz is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 07:53   #2
andrewwkyz
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Miami, Memphis, LA, All over
Posts: 225
Send a message via AIM to andrewwkyz
NEVERMIND, I forgot to search the forum, I found my answers, Sorry for the Air headedness LOL
andrewwkyz is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 08:03   #3
andrewwkyz
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Miami, Memphis, LA, All over
Posts: 225
Send a message via AIM to andrewwkyz
well HAHA still, the topics I found, I did everythign and DLed everything that says, and still no MP4 vid playback
andrewwkyz is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 08:12   #4
andrewwkyz
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Miami, Memphis, LA, All over
Posts: 225
Send a message via AIM to andrewwkyz
NEVERMIND I found another player that plays them, sorry for all these posts
andrewwkyz is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 08:29   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
http://forums.winamp.com/showthread....id=155680#mp4v
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 22:00   #6
andrewwkyz
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Miami, Memphis, LA, All over
Posts: 225
Send a message via AIM to andrewwkyz
been there, nothing worked as they said, install eveythign the said, nothing worked, I just went and found a freew MP4 player to do this
andrewwkyz is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 22:26   #7
DJ Egg
Techorator
Winamp & SHOUTcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,823
You must've done somehing wrong then. Works fine here, heh.
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2007, 23:24   #8
traflaz
Junior Member
 
traflaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 45
Make sure you don't have the cover & tag plugin installed. I have this problem, no video and only audio.
traflaz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump