Old 14th April 2001, 22:23   #41
RhinoTrip
Major Dude
 
RhinoTrip's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Boston, MA Skins: 9
Posts: 897
Alright! I've got the slowest computer of you all:

Pentium 133
80 MB RAM

(it's a laptop).

RhinoTrip
Working for the man.
RhinoTrip is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2001, 02:18   #42
pajama-boy
Guest
 
Posts: n/a
celeron 850 mhz
128 mb ram
  Reply With Quote
Old 15th April 2001, 02:37   #43
ReDVsion
Major Dude
 
ReDVsion's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,426
Send a message via ICQ to ReDVsion Send a message via AIM to ReDVsion Send a message via Yahoo to ReDVsion
Gotcha beat, Rhino. I've got a Dell 150, but I've only got 32mb of ram. However, I've got win95 on it, so it runs pretty damn smooth. I think it can even play mp3s, (WOW!) though I haven't tested it.

?
ReDVsion is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2001, 02:43   #44
ElChevelle
Moderator Alumni
 
ElChevelle's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: the MANCANNON!
Posts: 22,436
ReD! How are ya my friend? Pitched the evil ICQ so haven't had a chance to correspond. Thought you dropped off the planet like I have
ElChevelle is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 21:08   #45
bigred1999
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Atlanta
Posts: 1
Both of my PC's are PIII 750. One is running Windows 2000 Professional, the other is running Windows ME. Let me know if you need a Beta Tester (hint)
bigred1999 is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 21:13   #46
Merlin
¯¯¯¯¯¯¯
(Forum King)
 
Merlin's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Manchester
Posts: 4,209

Whoa, whoa! Post dates! This thread was eleven months old! The guy who started has posted once since April 2001.



as he faced the sun, he cast no shadow
Merlin is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 21:19   #47
fwgx
Rudolf the Red.
(Forum King)
 
fwgx's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 9,314
This thread wins the oldest thread ever revived reward!

.: fwgx.co.uk.:.My art:.

"We think science is interesting and if you disagree, you can fuck off."
fwgx is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 21:42   #48
Ra1nMaker
Senior Member
 
Ra1nMaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Glos, England
Posts: 104
Home built:
AMD Duron 800@945Mhz
256MB Ram
Ra1nMaker is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 22:25   #49
n_ick2000
Forum King
 
n_ick2000's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: -
Posts: 2,501
Send a message via AIM to n_ick2000 Send a message via Yahoo to n_ick2000
Amd Athlon XP 1600+ with 256mb ddr ram

|
n_ick2000 is offline   Reply With Quote
Old 10th March 2002, 22:31   #50
henry3k56
Forum King
 
henry3k56's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: The Internet Posts: 3 Trillion
Posts: 4,241
Mine contains purely dust since 1998.

henry3k56 | Summer is here.
My Flickr Page & Frontierra | Posting Since September 2001.
henry3k56 is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 02:13   #51
Cheezychops
Major Dude
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 767
1.333 Ghz AMD Tunderbird with 512 Sdram
Cheezychops is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 02:39   #52
liquidmotion
Smokes Two Joints
Beta Team
 
liquidmotion's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: SFBA
Posts: 3,680
Send a message via ICQ to liquidmotion
amd duron 750 mhz

For a good time: shup | stashbox | my homepage
liquidmotion is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 03:41   #53
slacker52
Senior Member
 
slacker52's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: hickville
Posts: 396
Send a message via AIM to slacker52
amd athlon 904mghz that imma waitin to die
slacker52 is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 05:21   #54
Spiffed
Major Dude
 
Spiffed's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Milliways
Posts: 921
Send a message via ICQ to Spiffed
ah well, here goes, take ye pick...

Machine A:
Dual PIII 866MHz @ 975MHz(or higher)
1024GB PC150 ECC
Nvidia GeForce 2GTS 64MB
(and 2 other display controllers and some other stuff not connected to Vis displaying)

Machine B:
Athlon 900Mhz @ 1.2Ghz (or lower, sometimes higher)
256MB PC166 DDR Ram
Nvidia Geforce 2MX/400 64MB

Machine C:
Dual Celeron 400Mhz @ 606Mhz
384MB PC133 ECC
Voodoo 3/2000 16MB

Machine D:
Pentium II 400MHz@266MHz
384MB PC66
SIS 6326 8MB

Machine E+:
Not important.. either laptops or dedicated servers

the road to enlightenment is filled with much dark
chat, stat, and be merry
The best of IRC PM's
Spiffed is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 05:37   #55
Vica
Major Dude
 
Vica's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: St. Vincent & the Grenadines
Posts: 872
Send a message via ICQ to Vica Send a message via AIM to Vica Send a message via Yahoo to Vica
This is my system here (excuse the spanish)

Only a year old, I have made it 128RAM, another 128RAM would cost me $200US.....that is toooo much
P3 650Mhz, 128RAM, S3 Savage Graphics, Win98se & Win2kPro



Website: Template vbulletin skins by exaltic.com[size=0.75]
Skins/Coding: D-Shock, Nebular, Triton [/size]
Vica is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 06:39   #56
Predatorsfan2000
Senior Member
 
Predatorsfan2000's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 234
AMD Athlon XP 1600+ @ 1449 w/ 768MB RAM.
Predatorsfan2000 is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 07:53   #57
Nabeel
Major Dude
 
Join Date: Jun 2000
Location: Karachi,Pakistan
Posts: 589
Send a message via ICQ to Nabeel
p4 1.6ghz
512mb ram.

on 40 gigs of space...i want MORE !
Nabeel is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 10:23   #58
mc^^^^
Forum King
 
mc^^^^'s Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Perth, Australia MSN: mcbriar@ii.net Posts: All your posts are belong to me!!!!
Posts: 2,608
copied direct from irc cause im slack

<Chem|caL[f00d]> Operating System: [Windows XP Professional (5.1 - 2600)]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> CPU: [1-AMD Thunderbird, 1109MHz, 256KB]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> RAM:*[Usage: 263/640MB (41.09%)*[||||------]]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> Uptime: [5h 10m 51s]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> Screen:*[Viewsonic 17" Flatscreen PF775:*1600x1200 32bit 75Hz]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> Video Card: [ASUS GeForce2 MX]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> Connection: [iiNet Western Australia via Lucent Win Modem @ 31200bps for 2h 31m 5s (1.06MB up, 9.80MB down)]
[19:13] <Chem|caL[f00d]> HardDrives: [ C(win98):0.07GB / 0.73GB, FAT32 ] - [ E(winXP): 0.01GB / 3.14GB, NTFS ] - [ D(proggies): 1.63GB / 26.1GB, FAT32 ]

mc^^^^ is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 11:33   #59
shyam
Senior Member
 
shyam's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Andromeda Posts: 3869
Posts: 391
Send a message via ICQ to shyam
/me have a P4 1.5 Ghz, 256 MB ram , Geforce 2 MX gfx card, 15" Philips flat-screen monitor, 52 X Samsung drive, stereo speakers & headphones, floppy drive 1.44, atx cabinet, Intel 845HV motherboard, onboard sound, Dust Cover free

shyam is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 12:02   #60
fwgx
Rudolf the Red.
(Forum King)
 
fwgx's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 9,314
Duron 800@953
~780meg ram
Voodoo3
Vortex2 soundcard

.: fwgx.co.uk.:.My art:.

"We think science is interesting and if you disagree, you can fuck off."
fwgx is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 12:51   #61
Fluffie
Junior Member
 
Fluffie's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: UK
Posts: 25
Send a message via ICQ to Fluffie
Whats your Machine?


A Slow pile of shit that needs a kick every 4 weeks, even tho its only one year old!

Crappy 'Time' PC
Fluffie is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 13:47   #62
judgecool
Junior Member
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 4
Send a message via ICQ to judgecool
Acer Travelmate
PII 300 128Mb
judgecool is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 13:58   #63
Cleanup
The WWYD Jerk
(Forum King)
 
Cleanup's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Shanghai
Posts: 2,385
I got a piece of -

AMD Athlon Thunderbird 800 448 MB

My brother overclocked it to 807 ( what the hell?) for some reason. Another 7 mhz is really gonna help me...
Cleanup is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 15:35   #64
zootm
Forum King
 
zootm's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: the nether reaches of bonnie scotland
Posts: 13,375
athlon TBird @ 1333Mhz (or so) overclocked running win2k professional

zootm is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 16:10   #65
Montana
Major Dude
 
Montana's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Södertälje, Sweden
Posts: 1,058
Send a message via ICQ to Montana Send a message via AIM to Montana Send a message via Yahoo to Montana
/me hates his 1yo crappy fuccking puter
to fucking slow
AMD K6-2 450Mhz 64Mb RAM

batman
Montana is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 16:16   #66
nature spirit
Major Dude
 
nature spirit's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: nature
Posts: 839
Send a message via ICQ to nature spirit
Re: I got a piece of -

Quote:
Originally posted by Cleanup
AMD Athlon Thunderbird 800 448 MB

My brother overclocked it to 807 ( what the hell?) for some reason. Another 7 mhz is really gonna help me...
well you should've appreciated the effort at least


[edit]and since it was the subject of the thread, it's only polite to answer. being a heavy graphix dealer, at work got 1.8ghz, 1gb RDRAM, 64Vram, and a whole server for storage. but I guess I would prefer to use the ozone on the SBLive! at home which is almost a clone of the work one -except for the storage server- got a sum of 100gb instead. but as developers, I think you shouldn't take me as an average. for even with a system as mine, it will choke will opening a 400mb file and playing DSP'ed mp3 file in the same time. and hey.. running winamp while working is a must here. thanks for all your efforts after all.[/edit]
nature spirit is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 16:29   #67
Merlin
¯¯¯¯¯¯¯
(Forum King)
 
Merlin's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Manchester
Posts: 4,209
Quote:
Originally posted by Montana38
1yo
AMD K6-2 450Mhz 64Mb RAM
That ^ is one year old?


as he faced the sun, he cast no shadow
Merlin is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2002, 21:31   #68
dylman
Forum King
 
dylman's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hawarden
Posts: 2,115
I have:

1GHz Athlon (TBird?), 512Mb RAM bought when it was really cheap 3 months ago, hah! XP Pro, Videologic SonicFury soundcard with SantaCruz drivers because Videologic made their drivers to be XP-compatible about 3 days after I upgraded to XP. Piece of shit Compaq keyboard that doesn't work. Best of all: PP's gen_alpha plugin.

There's no need to tell me when I'm right;
I operate on that principle exclusively and with absolute certainty
dylman is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2002, 01:28   #69
Cheezychops
Major Dude
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 767
Quote:
Originally posted by RhinoTrip
Alright! I've got the slowest computer of you all:

Pentium 133
80 MB RAM

(it's a laptop).
i have the slowest computer......... Intel 50htz prosseser and 7 meg of ram, recently updated from 4 meg........but it is only running win3.11............ this computer has 1.33 ghz Amd with 512 sdram
Cheezychops is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2002, 01:38   #70
Bizznatch
Forum King
 
Bizznatch's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: San Jose, CA
Posts: 4,173
Send a message via AIM to Bizznatch
My computer now:

1.4 Ghz Athlon 266
Soyo K7ADA
512 MB PC2100 by Mushkin
ATI Rage 128 (bleh! )
SB Live! Xgamer 5.1
Promise ATA 100 RAID
Realtek PCI Ethernet Card
60 GB Maxtor ATA 100 Hard Drive
40 GB Maxtor ATA 133 Hard Drive
Liteon 24x10x40x CD R Drive
Pioneer 16x/40x DVD Rom Slot Load
LS120 3/5" Floppy/Superdisk combo drive
Creative Inspire 5300 5.1 speakers
MS Natural Keyboard Pro
Logitech MouseMan USB+
Umax Astra 2100U Scanner
Epson Stylus C40UX Color Printer

My computer 2 weeks from now (hopefully)

AMD Athlon XP 1800+
Soyo K7V Dragon Plus
Gainward Geforce3 PowerPack III ti450 @ 128 MB DDR
same Drives
same memory

Which means I'm gonna be selling my SB Live, ATA 100 RAID conroller, my Athlon 1.4ghz, and the K7ADA on ebay sometime this week.
Bizznatch is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 00:55   #71
MaxSteel
Junior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
AMD AthlonXP 2200+ @ 1.8 GHz
512 MB DDR RAM
GeForce4 Ti4400
MaxSteel is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 01:05   #72
Metalman
Senior Member
 
Metalman's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Southern California
Posts: 203
80486
If you dont know whats this then your to young.

"You must show no mercy-nor have any belief whatsoever in how others judge you-for your greatness will silence them all." -Warrior Wisdom
Metalman is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 01:12   #73
sgtfuzzbubble011
 
sgtfuzzbubble011's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 60,837
I'm still running my 633 Celery. I've since upgraded to half a gig of RAM from 256 megs, though.

And Ozone is still kicking ass...
sgtfuzzbubble011 is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 01:15   #74
Metalman
Senior Member
 
Metalman's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Southern California
Posts: 203
Quote:
Originally posted by sgtfuzzbubble99
I'm still running my 633 Celery. I've since upgraded to half a gig of RAM from 256 megs, though.

And Ozone is still kicking ass...
Cool!

"You must show no mercy-nor have any belief whatsoever in how others judge you-for your greatness will silence them all." -Warrior Wisdom
Metalman is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 01:17   #75
Metalman
Senior Member
 
Metalman's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Southern California
Posts: 203
Also.. still have my commador vic20 and an Apple ][e

"You must show no mercy-nor have any belief whatsoever in how others judge you-for your greatness will silence them all." -Warrior Wisdom
Metalman is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 01:48   #76
rm'
Banned
 
rm''s Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 11,361
I've got a pretty large set of cajones. Wanna see 'em?
rm' is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 03:27   #77
Merlin
¯¯¯¯¯¯¯
(Forum King)
 
Merlin's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Manchester
Posts: 4,209
/me blinks looking at thread date. Kudos to the guy who actually used the search thinger

I've still got the same old C650 laptop. Not that iZotope care anymore...

Oh, and the dude in the pic doesn't have cojones at all.


as he faced the sun, he cast no shadow
Merlin is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 04:15   #78
insomniac
Major Dude
 
insomniac's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Birmingham, AL Posts: 58,409,042
Posts: 1,614
Send a message via AIM to insomniac
Pentium 86.5 @ 800000000000.7 Ghz
732475825789 TB Hard Drive
13273287 MB RAM
insomniac is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 05:22   #79
Oni-Dracula
Registered User
 
Oni-Dracula's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,590
Quote:
Originally posted by iZotope
We're working on a new Winamp plug-in that uses a ton of DSP. It's pretty cutting edge, and we want to make sure we optimize it for the right CPUs. We'd love to know what people are using for CPU (Intel PII, PIII, PIV, AMD Athlon, etc.) and speed (450, 600, etc.).

Thanks in advance!

Justin
iZotope, Inc.
http://www.izotope.com
DSP = Wa2?

Why would you write a plugin for an outdated program?
Oni-Dracula is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2002, 05:34   #80
insomniac
Major Dude
 
insomniac's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Birmingham, AL Posts: 58,409,042
Posts: 1,614
Send a message via AIM to insomniac
Look at the date of his post.
insomniac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump