Old 21st March 2008, 19:28   #1
zhornay
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: pit, pa
Posts: 3
Send a message via AIM to zhornay
R6025 Pure Virtual Function Call

It seems that everyone gets this error in association with autotagging, which I'm not using. I get the random crashes just when I'm playing music. It could be 20 seconds into a track, or an hour and a half into a live stream. I've looked at other fixes, and none of them seem to apply to my situation.

The error message is:

Runtime Error
R6025
Pure Virtual Function Call

Any thoughts?

I've got a clean install of 5.52. I'm running XPSP2.
zhornay is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2008, 08:22   #2
kafkef
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 36
I opened winamp today and instantly got that same error message :/
Never had it before and I haven't changed anything since I last used Winamp.

I'm using vista home premium sp1b
kafkef is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2008, 20:35   #3
zhornay
Junior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: pit, pa
Posts: 3
Send a message via AIM to zhornay
My problem mysteriously disappeared. I feel like autotag was running in the background and causing things to crash...
zhornay is offline   Reply With Quote
Old 20th April 2008, 19:52   #4
Val_Parthen
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 7
I've been having this same crash ever since 5.53 came out. I even installed the 5.531 update, but just about every song I play crashes my WinAMP.

I'm running Vista Ultimate 64-bit with 4 GB RAM and have been using WinAMP for years. This is the first time I've ever seen it so crash-happy.
Val_Parthen is offline   Reply With Quote
Old 22nd April 2008, 10:33   #5
rpsgc
Junior Member
 
rpsgc's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Portugal
Posts: 20
Quote:
Originally posted by Val_Parthen
I've been having this same crash ever since 5.53 came out. I even installed the 5.531 update, but just about every song I play crashes my WinAMP.

I'm running Vista Ultimate 64-bit with 4 GB RAM and have been using WinAMP for years. This is the first time I've ever seen it so crash-happy.

Same here. It just started crapping out on me out of the blue

Vista Ultimate x64 as well.

rpsgc is offline   Reply With Quote
Old 22nd April 2008, 16:36   #6
emz
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Bulgaria
Posts: 1
Send a message via ICQ to emz
[IMG=http://img181.imageshack.us/img181/4562/04222008192904kc9.th.jpg]
I get it almost everytime when i close Winamp. I`m with the latest version of Winamp and with Win XP SP2.
Wtf?!
emz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump