Old 22nd July 2004, 01:56   #1
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
Scroll Wheel for skin list.

Can y'all make it so that you can use the mouse wheel to scroll through the skin list when you right click on winamp>>skins?

kthnxbi
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2004, 16:24   #2
mark
Forum King
 
mark's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Norn Ir'nd, leek...
Posts: 6,287
you dont need that many!
mark is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2004, 20:18   #3
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,222
dlinkwit27 has lots of wishes...

Good Winamp plugins by Joonas, DrO and shaneh.
If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2004, 20:36   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Scroll support for "right click on winamp>>skins" will be added along with scroll support for dlinkwit27's long wishlist
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2004, 23:48   #5
dlinkwit27
has no CT
(Forum King)
 
dlinkwit27's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 13,235
Send a message via ICQ to dlinkwit27 Send a message via AIM to dlinkwit27 Send a message via Yahoo to dlinkwit27
Quote:
Originally posted by siebe83
dlinkwit27 has lots of wishes...
I have lots of skins (~400), and I want to use them easier

I used to have more, but I lost a lot when I uninstalled WA3 to upgrade WA5 becuase I am dumb.
dlinkwit27 is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 00:19   #6
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
I don't think it would be feasible to put scroll support on context menus. If it was possible it may not be on the Winamp developers' top ten list since scroll support is available in the skin browser (Alt+S).
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 02:04   #7
billyvnilly
Forum King, M.D.
 
billyvnilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Detroit burbs
Posts: 3,379
Send a message via ICQ to billyvnilly Send a message via AIM to billyvnilly
i think it would have to be a plugin perhaps. it could also fullfill my request here
billyvnilly is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 02:25   #8
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally posted by JonnyMac
I don't think it would be feasible to put scroll support on context menus.
i doubt it is since i've not seen any scrolling menus like that in anything. maybe it is possible to force a menu to scroll but i've not seen any documentation on it and even if it does, system hooks are needed since the scroll message would be dealt with by the os and not winamp (just had a look at the messages going through winamp at the time of scrolling). nice idea but i doubt it is possible due to the OS design

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 07:58   #9
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Quote:
Originally posted by DrO
i doubt it is since i've...
I am a little bit confused here. Are you greeing that it is not feasible or disagreeing?
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 11:12   #10
mark
Forum King
 
mark's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Norn Ir'nd, leek...
Posts: 6,287
Quote:
Originally posted by DrO
i doubt it is since i've not seen any scrolling menus like that in anything. maybe it is possible to force a menu to scroll but i've not seen any documentation on it and even if it does, system hooks are needed since the scroll message would be dealt with by the os and not winamp (just had a look at the messages going through winamp at the time of scrolling). nice idea but i doubt it is possible due to the OS design

-daz
avs does it.
mark is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 13:29   #11
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
JonnyMac: i don't think it is possible to do it (was typing that far too late for my own good )

Nobby: i don't have it happening here (win2k) when i open up the rclick menu in the avs window and go to one of the preset groups. there are menu scrollers at the top and bottom but there is no action with the mouse wheel (as is asked about).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 18:00   #12
mark
Forum King
 
mark's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Norn Ir'nd, leek...
Posts: 6,287
>_< my bad. you confuzzled me..
mark is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2004, 18:11   #13
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Quote:
Originally posted by Nobby Nobbs
>_< my bad. you confuzzled me..
/me pats Nobby, there there little one but yeah, it is a bit confusing. from what i can tell, if it is possible it involves some low level OS 'hacking' to do so

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Wishlist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump