Old 28th February 2008, 20:32   #1
kmyerslp
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Winamp 5.52 Bento Bug

I believe it's Bento that is causing my error. Reproducing it would be tough considering its completely random. I'm running Windows XP Pro SP2. Winamp 5.52 Bento 1.0 #118. The only things I have for winamp is the Classic Spectrum Analyzer visualization which I run in the top box of the Bento skin. What happen is after no bugs or glitches, the next time I restart Winamp it crashes upon startup. I have to reinstall winamp everytime I need it fixed. It is only the Bento skin that causes it. I have ran winamp before without the spectrum analyzer plugin and it will still crash. Does this sound familiar to anyone?
kmyerslp is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 02:48   #2
kmyerslp
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Anyone?
kmyerslp is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 03:31   #3
Wildrose-Wally
The Albertan
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 6,122
Try the old classic skin, report back if it still crashes.
Wildrose-Wally is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 18:27   #4
kmyerslp
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
No it doesnt crash. I like the bento skin more though.
kmyerslp is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump