Prev Previous Post   Next Post Next
Old 1st February 2020, 20:02   #1
o0alexrayden0o
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 18
You are my last hope: HELP!!!

You are my last hope

In these days I proceeded to rent a new more powerful VPS, and I proceeded to move everything related to my webradio there, including the shoutcast server.
However, since I made the switch, I can no longer register in the YP directories, continually receiving the damned error: [YP sid = 1] response returned 500, NOK.
The flow can be reached regularly through the set ports, therefore the radio can be listened to and the doors are regularly open; by pinging and tracerouting from the vps to the YP address, I can easily reach it with a latency of about 26 milliseconds; if I try to open the YP address with the vps browser, I regularly see the page that tells me that the YP server is online and with a green dot. So I deduce that from all this, I shouldn't have any problem registering on the YP directories, and instead ...
[YP sid = 1] response returned 500, NOK

Further information:
- Windows server 2016 64bit operating system
- shoutcast server ver. 2.6.0.753 64bit

I've been banging my head for 5 days now, and I can't understand the problem. Please help me.
o0alexrayden0o is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump