Old 8th June 2001, 15:28   #1
TomK
Junior Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 27
When I try to post a new reply, the configuration shows:
Posts: HTML code is OFF. Smilies are ON. vB code is ON. [IMG] code is ON.

How do I turn the HTML code ON?
I think that (html code) would help in posting better messages.


TomK is offline  
Old 8th June 2001, 15:46   #2
. - .... .- -. ....
Backpacking
Moderator
 
. - .... .- -. ....'s Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: საქართველო (Georgia)
Posts: 10,104
Send a message via ICQ to . - .... .- -. .... Send a message via Yahoo to . - .... .- -. ....
You can't use HTML in the forums, but you can use vB code as an alternative. You'll find a list of what you can use here.

Like my photography? Buy some here....
. - .... .- -. .... is offline  
Old 8th June 2001, 16:58   #3
QHOBBES
Banned
 
Join Date: Apr 2001
Location: I H8 Mods
Posts: 1,405
Send a message via AIM to QHOBBES Send a message via Yahoo to QHOBBES
Quote:
I think that (html code) would help in posting better messages.
He's right you know. HTML is so much better. HTML |20><0|2!
I hate vB code, it's just one more useless language.
QHOBBES is offline  
Old 8th June 2001, 17:03   #4
. - .... .- -. ....
Backpacking
Moderator
 
. - .... .- -. ....'s Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: საქართველო (Georgia)
Posts: 10,104
Send a message via ICQ to . - .... .- -. .... Send a message via Yahoo to . - .... .- -. ....
Thats all well and good, but if http is enabled then it opens the site up to people screwing around with the page by using malicious code within the posts. Can cause all sorts of nasty problems.

Like my photography? Buy some here....
. - .... .- -. .... is offline  
Old 8th June 2001, 18:42   #5
Ice
Moderator Alumni
Americas Favorite Smut Peddler
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sun Prarie, WI
Posts: 3,303
things go bad when html is enabled. people can make style changes that just look damn ugly. or include javascripts. thats bad. we've seen places that allow html, then with javascript it's relativly easy to take your username and password and send it to someones e-mail (in fact, we've seen this done backstage as a demo)

html is not enabled for asthetics and security.

I'd like to meet a mad man who makes it all seem sane
To work out all these troubles and what there is to gain
Ice is offline  
Old 8th June 2001, 18:50   #6
a-arse
Banned
 
a-arse's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 1,711
You could put in some HTML code to popup windows, excecute C:\con\con or C:\nul\nul VB is an easier alternative.
a-arse is offline  
Old 8th June 2001, 23:04   #7
nothin2g
Senior Member
 
nothin2g's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Zeil, wo der Wein wächst und gesoffen wird wie Wasser ;) Ohweeeehhhh... Posts: overflowed
Posts: 311
C:\nul\nul -> win NT x.x rules
Gruss,
-nothin2g
nothin2g is offline  
Old 9th June 2001, 07:25   #8
WebVaibhav
Junior Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 4
If you can't turn it on, why do they show it?
WebVaibhav is offline  
Old 9th June 2001, 08:04   #9
QHOBBES
Banned
 
Join Date: Apr 2001
Location: I H8 Mods
Posts: 1,405
Send a message via AIM to QHOBBES Send a message via Yahoo to QHOBBES
Do vBulletin message boards even support HTML (assuming you could turn it on)? Also it would be cool if vB code had support for tables.
QHOBBES is offline  
Old 9th June 2001, 15:04   #10
Assmaster
Member
 
Assmaster's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Gjøvik - Norway
Posts: 74
Send a message via ICQ to Assmaster
Quote:
Originally posted by LyleWilson
Do vBulletin message boards even support HTML (assuming you could turn it on)?
The Sonique forums had this a while back (Also vBulletin)!! Looked damned ugly... People were posting with different fonts, colors and stuff. Destroyed the page design.

What do you need HTML for anyway? You're here to discuss, not show off your HTML skills!! But hey, that's my opinion!
Assmaster is offline  
Old 10th June 2001, 01:32   #11
Ice
Moderator Alumni
Americas Favorite Smut Peddler
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sun Prarie, WI
Posts: 3,303
we can turn it on. but we choose not to for reasons already stated.

I'd like to meet a mad man who makes it all seem sane
To work out all these troubles and what there is to gain
Ice is offline  
Old 10th June 2001, 09:05   #12
Naamloos
Forum King
 
Naamloos's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: irc.tehflap.org/*******
Posts: 3,085
Quote:
What do you need HTML for anyway?


Well you can make a html page with notepad (i use it as an editor of pages) But dreamwaever just rulez , frontpage (is from M$ and i don't like it)
Naamloos is offline  
Old 11th June 2001, 01:56   #13
WebVaibhav
Junior Member
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 4
One suggestion:

If people here want HTML code and the scripts could cause problems, why not keep HTML on but not let the scripts activate?..


WebVaibhav is offline  
Old 11th June 2001, 05:52   #14
tunah
Senior Member
 
tunah's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland, NZ
Posts: 151
Send a message via ICQ to tunah
Quote:
Originally posted by WebVaibhav
One suggestion:
If people here want HTML code and the scripts could cause problems, why not keep HTML on but not let the scripts activate?..
Because (i'm guessing) there's no easy and robust way to do this. For example, if you block all SCRIPT tags then someone can have a link or something with an onClick function to run scripts. For every n things that they block people will come up with n+1 more. On the other hand, all html is enclosed in <>s, so you can just screen it all out.
The vB allows you to write messages with basic expression (and smilies ). This way they can allow specific things rather than disallow everything else.
For tables and things, I'm sure it's possible but I personally dont think its neccesary. If you need to, just stick it on a page and link it.
Now back to my corner.

><> Tunah <><
tunah is offline  
Old 11th June 2001, 09:34   #15
CraigF
Passionately Apathetic
Administrator
 
CraigF's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hell
Posts: 5,435
Someone give me one reason why you would need to put tables into a forum post.

CraigF is offline  
Old 11th June 2001, 20:31   #16
Real Candicious
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 65
Send a message via AIM to Real Candicious
Quote:
Originally posted by CraigF
Someone give me one reason why you would need to put tables into a forum post.
I think the reasons for this are obvious. Perhaps I need to post a giant list of useless information that no one cares about. Or maybe I want to make several lines of signatures while showing my mad HTML skillz, yo, because one just isn't enough to satisfy my urge to annoy everyone with huge posts that make the browser window scrolling slow and jerky. How's that grab ya?
Real Candicious is offline  
Old 11th June 2001, 21:01   #17
lunarboy1
Forum King
 
lunarboy1's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Somewhere, USA
Posts: 2,233
Once again... the forums are for discussing... not showing off 'mad' HTML 'skillz'.
lunarboy1 is offline  
Old 11th June 2001, 21:06   #18
Real Candicious
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 65
Send a message via AIM to Real Candicious
Quote:
Originally posted by lunarboy1
Once again... the forums are for discussing... not showing off 'mad' HTML 'skillz'.
I hope you are not so dense as to have not seen the sarcasm in my post.
Real Candicious is offline  
Old 11th June 2001, 22:22   #19
QHOBBES
Banned
 
Join Date: Apr 2001
Location: I H8 Mods
Posts: 1,405
Send a message via AIM to QHOBBES Send a message via Yahoo to QHOBBES
Quote:
Someone give me one reason why you would need to put tables into a forum post.
Tables, tables, tables, it's all about the tables.
I would like my sig to look like the following but do to the limitaions of vB code(boo!) I'm stuck with the way it is.

IIIIII
MMMMMM
AAAAAA Homepage
GGGGGG qhobbes@hotmail.com
EEEEEE
QHOBBES is offline  
Old 11th June 2001, 22:25   #20
CraigF
Passionately Apathetic
Administrator
 
CraigF's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hell
Posts: 5,435
strange, you can quite happily do that withough table support. align is your friend, not that its any use with vB code

Fear my mad HTML skillz.

CraigF

CraigF is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp3 > Winamp3 Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump