Old 8th August 2002, 17:36   #1
nysaga
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 79
Does winamp3 use a lot more computer power

than winamp 2
nysaga is offline  
Old 9th August 2002, 06:13   #2
mossimo_rida
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: illi baby
Posts: 4
yes yes

that is the one thing i was getting annoyed with was how slow it reacts when you do somthin, but i am blessed with a compaq (DONT GET A COMPAQ!) and yes good things come with a price, i like the new playlist and media library and think they are a good idea, i cant wait until the final winamp 3
mossimo_rida is offline  
Old 9th August 2002, 15:25   #3
JBDude
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: NW Ohio
Posts: 161
Send a message via AIM to JBDude
For me the difference is slim to none ...but that might change soon
JBDude is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp3 > Winamp3 Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump