Old 7th January 2006, 02:18   #1
LookStrike
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sherbrooke, Qc
Posts: 7
Send a message via ICQ to LookStrike
Error 80070057 in v2.41

I have currently the Winamp version 5.111
I played a sound and after I paused it...
3 days later, the song is still in the same folder but I tried to unpause the song... Nothing happened.
I stop it and play. Now when playing it error outputs :

DirectSound output v2.41...
Error creating DirectSound buffer.
Error code: 80070057

All other songs make the same thing.. I restarted Winamp and it is working fine now...
LookStrike is offline   Reply With Quote
Old 7th January 2006, 02:29   #2
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
Directsound output v2.2.8 error
Error creating Directsound Buffer. Error Code 80070057
http://forums.winamp.com/showthread....30#post1206730

http://forums.winamp.com/showthread....72#post1585172
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 17th January 2009, 00:22   #3
n0ukf
Member
 
n0ukf's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Far Northern Minnesota
Posts: 55
Send a message via ICQ to n0ukf Send a message via AIM to n0ukf Send a message via Yahoo to n0ukf
Winamp 5.541. When I play CDs, I get this each time a new track tries to start.

Nullsoft Directsound output v2.47 (d)...
Error creating Directsound Buffer.
Error Code 80070057

I have 2 sound cards (onboard and PCI card) and while I have one selected as the desired output, streams and mp3 files play on it but CDs play through the other card. I'll ask about this part in another thread, but thought I'd at least mention it.
n0ukf is offline   Reply With Quote
Old 27th January 2009, 05:31   #4
n0ukf
Member
 
n0ukf's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Far Northern Minnesota
Posts: 55
Send a message via ICQ to n0ukf Send a message via AIM to n0ukf Send a message via Yahoo to n0ukf
Update: I just noticed that this error is happening when I manually change tracks (next/prev). If I just let it play through from one track to the next, I don't get this error.
n0ukf is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump