Old 25th April 2015, 17:51   #1
Major Dude
dopelabs's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Silicon Valley
Posts: 510
Send a message via AIM to dopelabs
shoutcast.com a bit broken on ios

using ios 8.3 on iphone 5s and safari

no playback when clicking the 'play' icon. i can see the icon change from play to stop, as if it where playing, i can see the network activity icon spinning at the top of the screen... but there is no audio.

also at the bottom of the page there is some code showing. it is static at the bottom of the screen while scrolling the directory.

dopelabs is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2015, 13:25   #2
Junior Member
Join Date: May 2015
Posts: 16
on my iphone 5s there is no code in the bottom of the page in Safari. You litsnzionnaya version of the browser, and the program?
kissds is offline   Reply With Quote
Old 10th February 2017, 12:26   #3
Senior Member
sqgl's Avatar
Join Date: Sep 2008
Location: Australia
Posts: 179
Does it happen with every radio station you try to play or only some of them? If the latter, then perhaps it is related to the similar problem I am having on a Windows 7 desktop.

Remixing listener requests of ambient tracks live http://RePlayScape.com
sqgl is offline   Reply With Quote
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast Site Design

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump