Old 7th December 2012, 02:58   #1
LeionKeY
Junior Member
 
LeionKeY's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Disco Planet
Posts: 36
Send a message via Skype™ to LeionKeY
MKV problems

Well hey!

I've just downloaded a movie and I realized it comes in Mkv (Matroska) so I played it and guess what, yes there are problems.

The audio is OK but the Video won't show...

I tried adding the MKV extension to the DirectShow Decoder but it happens the same that when I play any MP4 file. The audio is now surround so it listens like..... And still no video in this one... So here I am, trying to fix this... anyone help?

Thanks people!

NOTE: If "dxdiag" is needed, just ask for it

Those who look only to the past, or the present, are certain to miss the future...
LeionKeY is offline   Reply With Quote
Old 7th December 2012, 12:19   #2
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,339
Send a message via AIM to MrSinatra
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=327706

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
direct show, matroska, mkv, no video, surround

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump