Old 6th February 2013, 00:18   #1
Eegxeta
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
AVS display blank

When I select AVS it gives me a blank screen Winamp doesn't crash AVS just doesn't show anything, Milkdrop works fine. I had this problem on my old laptop and my friend's laptop has this problem, but the one this I don't get is when I was in high school AVS worked fine and Milkdrop showed nothing. I don't know why because my old laptop and my new laptop are completely superior in every single way possible, so hardware is not the problem. I download wimamp yesterday so it is the latest version of AVS.
Eegxeta is offline   Reply With Quote
Old 6th February 2013, 00:23   #2
Eegxeta
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Ok not all of the presets are blank one has a orange screen, one has a blue screen, one has a dull red screen and one crashes winamp.
Eegxeta is offline   Reply With Quote
Old 6th February 2013, 00:32   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
AVS is old and not all presets as well as AVS itself work correctly on newer OSes. have a look at the 2.91 test builds to see if that helps out (though AVS is never likely to work properly compared to how it did on XP even with the newer builds which may help - mileage will vary).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 6th February 2013, 18:11   #4
Eegxeta
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
That would have been my next guess to why it didn't work.
Eegxeta is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2013, 19:47   #5
greatWho
Senior Member
 
Join Date: May 2001
Location: Switzerland
Posts: 155
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
AVS is old and not all presets as well as AVS itself work correctly on newer OSes. have a look at the 2.91 test builds to see if that helps out (though AVS is never likely to work properly compared to how it did on XP even with the newer builds which may help - mileage will vary).

-daz
where can i download 2.91 test build?
greatWho is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2013, 12:32   #6
QOAL
[STILL a retard!]
 
QOAL's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Bristol, UK
Posts: 1,168
It's the thread below this one.

count!last.fmdastylishplanner
QOAL is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Visualizations > AVS > AVS Troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump