Old 15th October 2020, 18:38   #1
sighmahn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
Jumpy radio playback

Hi there, new guy here, seems like a common problem, but I have jumpy playback at times, and I'm trying to figure out the crossfader situation... Maybe I didn't install SqrSoft Advanced crossfading properly! I definitely don't get the crossfade on the channel even though it is on my computer... but as I was saying earlier, the playback, although sometimes fine, becomes jumpy after a while, if it doesn't start jumpy! Any help would be appreciated, Thanks
sighmahn is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2020, 23:11   #2
sighmahn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
ok, I figured out the jumpy part... does anyone know where the SqrSoft download is on the winamp site? the version that I got from the SqrSoft website crashes my winamp every time I open it... I was wondering if that is the most current version...
sighmahn is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2020, 01:19   #3
sighmahn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
ok... nevermind, I figured it all out! Thanks for your help!
sighmahn is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump