Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25th October 2014, 13:05   #1
Robonator
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
WinAmp 5.666 3516 crashing

Hello everyone.

I recently wiped my HDD and installed a SSD with Windows 8.1 x64.
Afte Installing all drivers n stuff i installed WinAmp 5.666 Build 3516.
Now i have the problem that WinAmp keeps crashing after while when i add my Music collection to the playlist. (Enqueue in WinAmp, but just dragging it into WinAmp results in the same problem) The Main problem i am facing is that WinAmp leaves a soundloop of the current song in the cache and is forcing me to restart my pc otherwise it wont stop looping.

Now to the details:
AsRock Z68 Extreme 3 Gen 3
I5 2500k
8GB Gskill Ripjaws DDR3-1600
GTX 680
Asus Xonar DG
Windows 8.1 x64 with all updates installed.
Direct X 11
WinAmp 5.666 Build 3516 Full Build
No Plugins, It is a fresh and clean install on a fresh and clean SSD + Windows installation. I didn't set anything up so far. And yes i am the admin of the PC.

The Filetypes i use are different. I have a collection of around 50GB with everything from MP3 over Wav to FLAC
I don't really get an error message, just windows saying that winamp stopped working. Win 8.1 doesnt give alot information about it.


Does someone have an idea?
Robonator is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
crash, winamp

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump