Old 1st September 2007, 19:15   #1
maniacal
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: t-town
Posts: 4
no sound when logic is running

when i have logic running the win amp plays but no sound comes out. same with sound forge too but recycle plays fine.... any help?
maniacal is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2007, 05:00   #2
Rocker
Hiding in plain sight (mod)
 
Join Date: Jun 2000
Location: Melbourne, Australia
Posts: 9,907
i don't understand what your talking about?

we can't support third party plugins here, as most of us don't use them.
Rocker is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump