Old 2nd September 2007, 02:36   #1
ToddP12
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 1
Streaming With 2 Modems

I have a Motorola Modem and a Vonage Modem. I used to stream fine with just the Motorola, until I get the second Vonage Modem now people can't get my streams. It just says "page not found" when theny click on the link I used to display with just the Motorola. Somebody told me to get rid of the Vonage modem, but I need it for the phone and don't know how to set up it up with just one modem. The weird thing is when I set up the live stream they way I used to, I can find it fine on my computer, but other people can't log onto the stream. Sorry in advance if this has been posted. I tried to direct my ports to both 8000 and 8001 but when I got to the page to put in the modem passord and username, it said it was not correct for Admin and Password....
ToddP12 is offline   Reply With Quote
Old 2nd September 2007, 02:38   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
It's not a modem, it's a router. Contact Vonnage or the hardware manufacturer, ask for help with "port forwarding"

Or just Google It.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump