Old 27th September 2011, 01:32   #1
jasonwblq1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Rhode Izzle
Posts: 1
how does that get fixed it was up here it says up and public but i cant find it

what i mean is on www.shoutcast.com it used to come up when i punched it in now it doesnt ?
jasonwblq1 is offline   Reply With Quote
Old 27th September 2011, 09:27   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
see http://forums.winamp.com/showthread.php?t=335046 - basically nothing on your end at fault until that site issue is resolved.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 27th September 2011, 18:28   #3
dres_
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 14
It's fixed@DrO. My station is showing now!!! Woohoo!!! Thanks DrO.
dres_ is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump