Old 20th August 2007, 06:04   #1
yousillymortals
Guest
 
Posts: n/a
Displayed title is screwy

Hey everybody, this is my first foray into this forum, but I've been using Winamp for a while now and I love it.

Lately I've noticed a problem that only presents itself when playing certain music albums or tracks.



I've been through the help site and the options and nothing seems to help this problem. Any ideas on this? BTW I'm using v5.35

Last edited by yousillymortals; 20th August 2007 at 06:33.
  Reply With Quote
Old 20th August 2007, 06:10   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
ë (e with the dots) cannot be represented with uppercase bitmapped font, so it switches to a real font.

http://forums.winamp.com/showthread.php?threadid=267691
I guess you can undo the suggestions made in that thread, but titles with special character won't display right.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2007, 06:14   #3
jmatthews112
Major Dude
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,661
Send a message via AIM to jmatthews112 Send a message via Yahoo to jmatthews112
Winamp 5.235? Let's hope you meant Winamp 5.35 .

My guess is that your problem is rooted in the fact that the second title has international characters in it. Take a look at this thread and see if you can find something that will help.

I would say more, but I don't have any files with international characters in them, and by choice do not use the modern skin. However, I'm sure that someone else might.

[edit] Hi Sawg [/edit]
jmatthews112 is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2007, 06:39   #4
yousillymortals
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by jmatthews112
[B]Winamp 5.235? Let's hope you meant Winamp 5.35 .
Whoops, LOL

Sorry to bring up something so simple, I hadn't realized it only did things like that with foreign text in the title.
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump