Old 26th October 2012, 16:18   #1
lowrider007
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Shoutcast is not loading within Winamp..

hi guys, I'm using winamp 5.63 and when I select 'SHOUTcast Radio' under 'Online Services' it just says "loading" and doesn't show any of the stations :-(
lowrider007 is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 16:39   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
i'm not sure what's going on though am seeing it as well. am trying to find out what is going on though i'm not sure who's responsible for that view.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 21:00   #3
chandler760
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Loading Error

I am experiencing the same issue.
chandler760 is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 21:32   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
it's being looked into though i've no eta on when it'll be working.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 22:23   #5
texduc
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by chandler760 View Post
I am experiencing the same issue.
Me 3; same issue... today only.
texduc is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 22:38   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
should be fixed now (though may need to refresh the view via F5 or just restart Winamp to make sure).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 26th October 2012, 22:40   #7
lowrider007
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 19
Yep, all working now, thank you.
lowrider007 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump