Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21st October 2015, 11:29   #1
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,195
Send a message via AIM to MrSinatra
BUG: bad embed art crashes when folder art present

ok, so here's a weird one. might be known, already reported, as it seems vaguely familiar.

i have a file that mp3tag reports as having an embedded artwork, but neither winamp nor mp3tag shows it. i assume its "bad" somehow.

its in a folder with an ext Folder.jpg file. when i try to do "View File Info" with winamp, it crashes immediately. an "edit" does not crash it.

if i move the art file out of the folder, i CAN do View File Info, no crash. (but nothing makes the embed visible, in either app, ergo "bad embed")

also want to mention i am using v105 inmp3, but i would guess this bug is in unpatched and normally patched inmp3 vers as well.

link to file:

https://www.dropbox.com/s/lyxyhui7ou...4%20U.mp3?dl=0

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump