Old 22nd August 2005, 22:19   #1
lalittle
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Direct "Tune In" links not working for me.

I used to be able to use the "Tune In" buttons on the Shoutcast directory page to play the stations with JR Media Center. I just tried this, however, and it no longer works. When I click the "Tune In" link for a radio station, I get an "Open file" dialogue. When I hit "Open," I get an error showing a link to a "temporary internet files" file, and the words "Invalid Menu Handle." If I instead "Save" the file to the desktop and play it, it works fine, but not when I "Open" it directly.

I searched the forum and found a few other references to this error, but nothing that solved it. I tried playing with my security settings and clearing my IExplorer cache, but this didn't help. I can't switch to another browswer, so I need to get this to work with IExplorer.

Thanks for any assistance with this,

Larry
lalittle is offline   Reply With Quote
Old 22nd August 2005, 22:28   #2
tuckerm
Forum Emo
 
tuckerm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 8,365
its prolly something to do with your router loop back
tuckerm is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2005, 00:12   #3
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,813
Hey, Larry.

Just out of curiosity, what browser are you using?

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2005, 10:32   #4
lalittle
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
I'm using Internet Explorer -- the latest version.

Is there any setting that might be effecting this? I don't notice any other issues with other streaming sites -- it's just shoutcast that is giving me problems.

Thanks,

Larry
lalittle is offline   Reply With Quote
Old 27th August 2005, 11:37   #5
lalittle
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
I solved the issue.

I have both Media Center 10 and Media Center 11 installed on this system, and this issue was apparently caused by the file association settings. The file association for .pls files (i.e. "Audio Playlist" files) was checked in MC10's settings. I unchecked this box, then closed MC10, opened MC11, and went into MC11's file association settings and checked the "Audio Playlist" box there instead. The Tune In links now work -- MC opens and plays the streams when I click them.

Hopefully this might help others that run into this issue.

Thanks again,

Larry
lalittle is offline   Reply With Quote
Old 28th August 2005, 05:02   #6
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,813
Good deal getting it solved, Larry. Thanks for posting what you found the problem to be.

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump