Old 30th September 2008, 09:08   #1
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
New: photo upload for iTouch

Hi,
the newest patch 3.06p07 has photo upload for iTouch and iPhone. Go and test it. On other devices, too, just to make sure I did not break anything - there were rather some cahnges...

Thanks

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2008, 06:33   #2
glop
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Paris
Posts: 454
hey abu

when you say
new: photo support for iPhone and iTouch
does it mean the new one , (iphone v2 and itouch v2 ?)

soon the music ? uhuh
glop is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2008, 06:54   #3
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
Quote:
Originally posted by glop
hey abu

when you say
new: photo support for iPhone and iTouch
does it mean the new one , (iphone v2 and itouch v2 ?)

soon the music ? uhuh
No
If you hack the new Apple protection hash, I'll add it to ml_ipod

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2008, 15:46   #4
Samutz
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
The photo syncing works fine on mine, iPod Touch 1.1.4.
Is it normal that it makes an album called "Photo Library" containing all of the photos? I never added photos to it before, so I don't know.

Also, since upgrading to 3.06p07 from 3.05, Winamp will detect the iPod once, but then if I close and open Winamp again, it won't see the iPod anymore. However, if I run the 3.06 and 3.06p07 installs again, it'll detect it one more time, but then stop working again after that. So I basically have to reinstall the plugin everytime I want to use the iPod in Winamp.
Samutz is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2008, 17:57   #5
abu
mlipod moderator
(Senior Member)
 
abu's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Germany
Posts: 3,457
If you eject it, and then detach it from the PC, and the plug it in again, it should always detect it. But not if the iPod stays connected to the PC.

WinAmp Pro 5.5 with ml_iPod 3.10 + dev.patches (download it)
ml_iPod documentation Wiki - ml_iPod FAQ - search ml_iPod forum - iPhone/iTouch - Found a bug?
Donations to support the ml_iPod project can be done HERE
abu is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2008, 19:48   #6
Samutz
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
I always unplug it after I eject in Winamp.

Anyway, I tried reinstalling the latest Winamp and mlipod 3.05, but it still doesn't work. So I don't think it's problem with the new version. Hopefully it will work normally on my other computer.
Samutz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp iPod Plugin Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump