Old 8th April 2002, 02:37   #1
xbakatrinhx
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
kazaa dont work?

when i use adaware to remove the cydoor program that came with it, it wont function. i reinstalled kazaa again, without removing the cydoor thing and it worked. cydoor is a spyware...is there anyway that i can remove the spyware yet still able to use kazaa?
xbakatrinhx is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2002, 02:54   #2
n_ick2000
Forum King
 
n_ick2000's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: -
Posts: 2,501
Send a message via AIM to n_ick2000 Send a message via Yahoo to n_ick2000
you need to get the dummie cydoor file. Ad-aware will still report it as spyware, but it really isn't. Get it at http://www.kazaalite.tk

|
n_ick2000 is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2002, 02:59   #3
Gonzotek
Gunslinger
 
Gonzotek's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Terminus
Posts: 4,693
Kazaa Lite
http://members.lycos.nl/kazaalite/

-=Gonzotek=-

I was away for a while.
But I'm feeling much better now.
Gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2002, 04:45   #4
xbakatrinhx
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12
coolness, thanks guys
xbakatrinhx is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump