Old 13th September 2014, 15:39   #1
lemurgazda
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 10
SC_Trans Sudden Playlist Problem

Hello there! I'm just asking, if anyone of you ever experienced this problem:

My radio was streaming with no problems, but all of a sudden, the Transcoder started to miss the playlist files. Nothing changed, playlists are in the same place about 4 days, nothing was renamed or anything. Restarting of everything didn't work.

Very strange thing is, that when I use the
code:
playlistfile = C:\Users\Administrator\Music\Playlists\Lemur.pls

It works. But I use the calendar, so instead I have to declare this:
code:
playlistfilepath_1 = C:\Users\Administrator\Music\Playlists\Lemur.pls


And this receives warning, that the playlist is empty - What the hell??
Also in sc_trans log is mentioned that
code:
2014-09-13 16:28:59 I msg:[PLAYLISTMGR] Playlist load from file
2014-09-13 16:28:59 E msg:[PLAYLISTMGR] Could not activate playlist `' because no playlist file found



But I don't have any unnamed playlist! This makes no sense!

Anybody knows how to fix this ?
lemurgazda is offline   Reply With Quote
Old 14th September 2014, 07:44   #2
neralex
Major Dude
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 576
You need to add your playlist as event in the calendar.xml. The event should'nt have start/endtime, that means you should have this values for start/end: 00:00:00 if you want have a 24/7 playlist.

http://wiki.winamp.com/wiki/SHOUTcas..._Specification
neralex is offline   Reply With Quote
Old 14th September 2014, 14:35   #3
lemurgazda
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 10
About the calendarxml file, this is what I have inside:
Quote:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<eventlist>

<event type="playlist">
<playlist loopatend="1" shuffle="1" priority="1" >lemur</playlist>
<calendar starttime="00:00:00" duration="24:00:00" repeat="62" />
</event>


</eventlist>
also in the config file is

Quote:
playlistfilename=lemur
playlistfilepath=C:\Users\Administrator\Music\Playlists\Lemur.pls
lemurgazda is offline   Reply With Quote
Old 14th September 2014, 18:26   #4
neralex
Major Dude
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 576
With the linux version i can't reproduce this issue. It works in both ways that you described.
neralex is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump