Old 2nd April 2021, 20:43   #1
jesss
Junior Member
 
Join Date: Mar 2021
Posts: 11
Relay connection issues

I'm currently trying to connect my Sam broadcaster to Shoutcast.

i've connected to shoutcast from sam before with no issue but now it's suddenly impossible for me to figure out.

Shoutcast gives you the information to connect to the encoder on spacial, so i filled the information out and i keep receiving an error message saying "authentication failed"
I've regenerated my password, tried everything i know how to do!

i've tried the exact information from the 'connections' tab on Shoutcast (exact port, stream ID, copy and paste the password) and it just gives me the same error message each time
jesss is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2021, 21:11   #2
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 415
It may take some time for the password to work. Feel free to report in this post if it still does not work.
LStratmann is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2021, 21:47   #3
jesss
Junior Member
 
Join Date: Mar 2021
Posts: 11
i've refreshed, let it have some time to rest and still getting the same error message. ): i can't figure out the issue, all of my credentials that i entered into the encoder seem correct and match the ones on the connection tab on shoutcast. i'm super bummed
jesss is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
#help, #sambroadcast, #shoutcast, #support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump