Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16th December 2013, 23:09   #1
mjbrown
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 114
DNAS/win64 2.2.0 and 2.2.1 crashes during startup

SHOUTcast DNAS/win64 has recently stopped working for me. I don't think I've changed anything on my system, other than installing the latest Windows updates. But now, if I use 2.2.1 or 2.2.0, it crashes during startup. I normally run it as a service, but since the service wouldn't start, I'm now trying on the command line, as administrator, just typing "sc_serv" followed by the name of my .conf file, which hasn't changed in ages and is very basic:

code:
logfile=C:\Program Files\shoutcast\logs\sc_serv.log
w3clog=C:\Program Files\shoutcast\logs\sc_w3c.log
banfile=C:\Program Files\shoutcast\control\sc_serv.ban
ripfile=C:\Program Files\shoutcast\control\sc_serv.rip
publicserver=never
password=xxx
adminpassword=xxx
songhistory=20
portbase=17778



The last messages are:
code:
INFO [MAIN] Calculated CPU count is 4 -> using all available CPUs
INFO [MAIN] Starting 4 network threads



2.0.0.29 is working just fine:
code:
msg:[MAIN] Calculated CPU count is 4
msg:[MAIN] Starting 4 network threads
msg:[MICROSERVER] Listening for connection on port 17778
msg:[MICROSERVER] Listening for connection on port 17779



How can I help debug?
mjbrown is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump