Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17th February 2004, 19:51   #201
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Quote:
Originally posted by Dextro
3 chears for DrO:
HIP HIP HURRAY!
hehe and it's just been submitted as you replied Dextro

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2004, 20:01   #202
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
How soon will be able to post our own reviews of the plug-in? Does the Winamp staff have to review it first?
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2004, 20:11   #203
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
well the language pack i did took a bit under a day to go through, though they quote up to a few days will have to wait and see i guess

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2004, 02:57   #204
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
Where is it?

I jsut checked the plugins lists and it seems the plugin still isn't up? What's the story Dr.O?
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2004, 03:10   #205
john_is_war
Junior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 22
Send a message via AIM to john_is_war Send a message via Yahoo to john_is_war
What do you mean? The link in his sig, AND his site both have it just fine...
john_is_war is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2004, 04:10   #206
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
I realize that, I was just questioning it for the wellbeing of the plugin itself. If it isn't in Winamps database of plugins, then almost no one will ever know it exists. I certainly know where to get it since the final edition of the plugin was named after me (Electron Edition). My concern is for people that don't already know.
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2004, 15:42   #207
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v1.72
  • fixed a bug where it would not restore correctly if doing a restart of winamp due to IPC_RESTARTWINAMP ie plugin uninstall
download v1.72

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2004, 21:21   #208
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v1.8
  • Added 'start at beginning of playlist' option for when Winamp loads
  • Added 'Delay autoplay until all plugins are loaded' useful if Winamp is under heavy load when loading (especially on older machines )
  • Tweaked preferences page slightly (mainly for the new options)
  • Updated language file to v1.1
get v1.8

Updated version of my first Winamp plugin (which is just short of being a few hours as i post from being registered on the forums for a whole year )

[edit]uploaded again @ 22:17 BST due to a minor prefs issue[/edit]

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2004, 21:25   #209
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,224
Hehe, congrats!
Or should we congratulate ourselves for having you for a whole year now?

Good Winamp plugins by Joonas, DrO and shaneh.
If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2004, 22:56   #210
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v1.85
  • Added 'Randomise playlist on load option'
  • Added option to set the classname of Winamp when loaded (something i use for dev purposes)
  • Tweaked preferences page again so it still (just) fits on a 640*480 display (call me old fashioned )
  • Closing the preferences dialog no longer brings the main winamp window to the front (under Modern skins)
  • Updated language file to v1.2
get v1.85

looks like this one has come to an end (or has it) since i can't think of anything else that is needed but hey, you never know

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2004, 13:35   #211
electricmime
Major Dude
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 991
im not sure if its been asked, but im too lazy to look...

would it be possible to add this to like the stop right click menu 'restore after next close' where it only restores the next time...

when i shut down my computer, and then leave, and then come back, i dont want it to restart in the same location of a song when i had to leave.. but when i need to close winamp(to install a plugin or change settings or whatever) it would be nice to say 'restore next time' or whatever and then close winamp, install new plugin, and then it continue without restarting the song..

There is no reset button on life... but the graphics kick ass
electricmime is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2004, 18:18   #212
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Quote:
Originally posted by electricmime
im not sure if its been asked, but im too lazy to look...
not been asked afaik (and i'm too lazy to double check as well )

i'll add an option to only 'restore on a winamp forced restart' but will also add the menu option for the 'restore on next load' option (as well as the temp option in the prefs dialog) which will be set to override other related options for that one time

noted and on the todo list now for 1.9

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 10:33   #213
jallez
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
strange bug with classic skins

Hello
I decided yesterday to move to classic skins (much faster and less cpu) and it seems that timerestore and play doen't work with any classic skin (or maybe sometimes , not sure). No problem with modern skins
I tried another resuming plug (resumer) and I got the same issue!! If I install Bluecave_Winamp_Slide (but disabled) timerestore works fine (but Bluecave Slide makes another bug!)If I uninstall Bluecave_Winamp_Slide it doesn't work anymore...
Strange isn't it?

I use Winamp 505
jallez is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 12:26   #214
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
this sounds more like an issue with your winamp setup/system. have you tried using the delayed load option for timerestore (assuming you're using the current version)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 13:15   #215
jallez
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2
Yes I did! No change!


OK!!!! I uninstalled completely Winamp (deleted the folder too) then re-installed it and it's CLEAN!
You were right... Thanks again!

Last edited by jallez; 14th December 2004 at 14:11.
jallez is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 14:50   #216
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
sometimes due to the way that the plugins are installed and the way that winamp then finds and loads them may cause issues in the way that these plugins which only run on startup work. but as long as all is ok now then all is good

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 23:05   #217
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
Nice to see your still improving the plugin DrO.
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 14th December 2004, 23:59   #218
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
still got a few more things in the pipeline to get this to a 2.0 release hopefully on or just after the new year (i hope) and good to see you around again Electron

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2004, 02:01   #219
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
I had thougth you were done with it back around v. 1.7 or so. I guess was wrong, I'm now up to date.
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 15th December 2004, 11:36   #220
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
i thought i'd finished it as well but a few more ideas, etc were suggested which is always fun

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2005, 01:16   #221
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v2.0 beta
  • Added option to set a file or playlist to be loaded into Winamp as it is started
  • An extension of the above, clearing the specified file loads Winamp with an empty playlist
  • Updated language file to v1.3
get v2.0 beta

there's two features left to be added in (one and two (which is in there just needs a new compile to enable it))

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2005, 01:50   #222
Nunzio390
Nugatory Aluminator
Look it up

 
Nunzio390's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Tharsis Ridge (Martian lowlands)
Posts: 8,590
Send a message via AIM to Nunzio390 Send a message via Yahoo to Nunzio390
KUDOS Darren!
Load file / playlist when Winamp starts works beautifully!

2 great and frequently asked-for features now...
  1. Starting with a specified playlist
  2. Starting with no playlist loaded
Nunzio390 is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2005, 02:04   #223
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,386
Yes! Working here also. Great Job !!!

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2005, 09:10   #224
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
hehe, thought i'd help you guys out with those silly requests just a little bit more

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2005, 20:14   #225
Pimousse38
Senior Member
 
Pimousse38's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nevers (France)
Posts: 169
Quote:
Originally posted by DrO
Time Restore & Autoplay v2.0 beta
  • Added option to set a file or playlist to be loaded into Winamp as it is started
  • An extension of the above, clearing the specified file loads Winamp with an empty playlist
  • Updated language file to v1.3
get v2.0 beta
-daz
hello,

great, great plugins
I modified the french language file to make it compatible with v2.0 beta
Attached Files
File Type: zip trap_français.zip (782 Bytes, 791 views)

Sorry for my bad English, i'm French

my skin : Pimeer v2.2
french community : Todae.fr
Pimousse38 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2005, 20:23   #226
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
thanks for that Pimousse38, i've also got another language file to update in the package. the updated installer should be done in the next few minutes.

[edit]
installer now includes v1.3 french and slovak language files

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2005, 20:54   #227
Lion12
Senior Member
 
Lion12's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Germany Markings: The Cheshire Cat
Posts: 168
Added my German language files for TRAP v1.3 and JTFE v1.3 to my sign some time ago cause I really like TRAP and JTFE. You can use them if you wannna.

No, I'm not Lion King - neither related by marriage!
bookmarks: Joonas | DrO | shane.h
discussion bookmarks: DL | AL | JTFE | TRAP | Toaster | AWA | SUI | MlTree
Lion12 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2005, 21:05   #228
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
thanks, i've just updated the existing language file by replacing amano's 1.0 file and renamed it as 'trap_deutsch.ini' to maintain consistancy with the updates.

i'm not in state to update the JTFE installer at the moment as i've got test dlls all over the place which aren't release worthy like happened with one of my builds once but as soon as i can tidy things up i'll revert to the 0.96ff dll and update the installer, got a hebrew one to add in for that as well i think...

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th August 2005, 10:25   #229
k_kolev1985
Member
 
k_kolev1985's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bulgaria
Posts: 58
HI DrO,

I have created a bulgarian language pack for "Time Restor & AutoPlay v1.85". The only problem is that the translated lines are too long and part of them don't show. Is there a way to fix this? If so, please tell me how can it be done.

Sorry if my english is bad, but I think it is better to have something than nothing. SpeechLab 2.0. JAWS for Windows. ABBYY FineReader. LAME encoder. The GodFather (audio file manager).
k_kolev1985 is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2005, 09:19   #230
k_kolev1985
Member
 
k_kolev1985's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bulgaria
Posts: 58
Here's my updated bulgarian language file (v1.3). I hope Shaneh includes this language pack in the next release of "Time restore & autoplay".
Attached Files
File Type: zip trap_bulgarian.zip (944 Bytes, 550 views)

Sorry if my english is bad, but I think it is better to have something than nothing. SpeechLab 2.0. JAWS for Windows. ABBYY FineReader. LAME encoder. The GodFather (audio file manager).
k_kolev1985 is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2005, 13:08   #231
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
i never knew shane created this one

now that the submission servers are working ok again i can update this (i'm not sure if you'd emailed me the file already or not since i'm a bit behind again on my emails at the moment).

as for the lack of space issue with the text lines, when i properly get to work on 2.x of the plugin again that should hopefully be removed since i'm moving the plugin to have an integrated preferences page which will have more space on the page by default

i'll get the installer updated with this in the next day or so when i get the time to use my own machine. thanks for doing the translation by the way

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2005, 14:49   #232
k_kolev1985
Member
 
k_kolev1985's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Bulgaria
Posts: 58
Quote:
I never knew shane created this one
Sorry DrO! I've made a big mistake. Please forgive me!

Sorry if my english is bad, but I think it is better to have something than nothing. SpeechLab 2.0. JAWS for Windows. ABBYY FineReader. LAME encoder. The GodFather (audio file manager).
k_kolev1985 is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2005, 16:08   #233
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
not to worry

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2005, 08:07   #234
Electron2002
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: KCMO
Posts: 20
Send a message via AIM to Electron2002
So Dr.O, do you think you should go ahead and call the v2.0 beta good and make it an official v2.0? I can't find anything wrong with it thus far.
Electron2002 is offline   Reply With Quote
Old 21st November 2005, 23:04   #235
Koopa
16-Bit Moderator
 
Koopa's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4,338
DrO, the options are currently aviable via "Plugins" -> "General Purpose".

Can you move the options to a sub category of "General Preferences", like JTFE or Playlist File Remover?

I guess this plug-in is very useful, but the options are to much hidden for several users.
Koopa is offline   Reply With Quote
Old 21st November 2005, 23:40   #236
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
that change is one of things holding back a 2.0 final koopa. there was also something i was looking to add in for electrime (i think that's right)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 3rd December 2005, 16:18   #237
Mushroom_Man
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
How about an option that lets you load a certain smart view from the media library, and not just a playlist?
Mushroom_Man is offline   Reply With Quote
Old 20th January 2006, 01:59   #238
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v2.0 beta 2
  • Added/updated a few of the language files people have sent me
  • Updated ini handling code to make sure the plugin will work with Winamp v5.11+s multi-user support
  • Checked over the code and initialised a few missed variables
  • Merged the 'alt' build into the main build so now there's an option to "Force 'Start of list' to play the first track in the playlist even if shuffle is enabled" (there's been an 'alt' build since just after 1.85 was officially released and thought this might be useful mainstream)
  • Made the plugin happy to work with DEP enabled
get v2.0 beta 2

Aim is to get 2.0 final out by the end of the month with timed position saving, prefs layout changes (still debating doing an embedded 5.x prefs page or not) and the options listed in the 2.0 beta (aka beta 1 post above) plud the one below if it's viable

Mushroom_Man: i'd need to check over the ml api but the load file/playlist option in the plugin could be altered to accept a ml query in it from which a playlist could be generated on load

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 22nd January 2006, 03:08   #239
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,880
Time Restore & Autoplay v2.0 beta 3
  • Updated the load file/playlist option to accept a media library query in the form ?followed_by_the_query
    (to make sure this works in all cases enable the delay load option)
get v2.0 beta 3

The reason for having the delay load option on is work around the difference in the plugin loading order on different systems where the media library (gen_ml) could be loaded after this one has been loaded which would make the ml check/code in this fail.

Something like ?filename HAS "fred" works a treat for me

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 22nd January 2006, 03:27   #240
Mushroom_Man
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Proof once again that you're a genius. Thanks a million, it works perfectly as far as i can see.
Mushroom_Man is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump