Old 11th October 2013, 00:20   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2012
Posts: 46
AVS presets deleted !

Hi !

I just downloaded winamp pro and by mistake, deleted the AVS presets that come with it, so the AVS in the Winamp Preferences section is blank when I click on it. I downloaded winamp again a few times, but each time the AVS is empty...no more presets. I tried to download AVS presets from the Winamp site, the download & installation are fine, the presets appear in C:/Program Files(X86)/Winamp/plugins/AVS.However, they won't show in the Winamp Preferences box where all the other visualizations are located. The AVS "sign" is there,but when I click on it, it's blank.

Could anyone know how to "transfer" the presets from the AVS folder in Plugins to the visualization section where I can click on AVS like I do on Milkdrop?

Thanks for your help.

ElectricFox is offline   Reply With Quote
Old 11th October 2013, 07:45   #2
Forum King
Yathosho's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: AT-DE
Posts: 3,354
the default presets can be found on the archive (at the very bottom)
Yathosho is offline   Reply With Quote
Old 18th October 2013, 12:55   #3
Warrior of the Light
Forum King
Warrior of the Light's Avatar
Join Date: Aug 2002
Location: The Netherlands
Posts: 4,059
also, try a clean install

Jesus loves you [yes, you] so much, he even died for you so that you will not need to die, but live forever
Warrior of the Light is offline   Reply With Quote
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Visualizations > AVS

avs, lost., presets

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump