Old 15th April 2004, 22:20   #1
MikeOne
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4
How serve broadcast without sound card

Hello ALL

Nice place...always learning amazing things XD

I have one server with Shoutcast server and winamp + DJ installed on system, all maded with same server, but this server doesnt has a sound adapter, how can i made broadcast of mp3 music on that configuration?

Thanks


MikeOne (Spain)
MikeOne is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:32   #2
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,811
I believe it will work without a problem if you use WinAmp input. It will definitely not work with Soundcard input, naturally. Does your motherboard even have an integrated soundcard?

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:35   #3
FesterHead
Alumni
 
FesterHead's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Maui, Hawaii
Posts: 14,103
Try use the null output plugin.

FesterHead is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:43   #4
MikeOne
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4
I have the server on:

http://66.98.216.60:8001

you can connect with Internet Radio + CTRL L

I configured the null output plugin, but when conecting to server it says "error syncing to mpeg"..

I dont know what to do

Thanks

MiKeOne
MikeOne is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:46   #5
MikeOne
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4
No DJmastermind, it hasnt sound card integrated :-(
MikeOne is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:46   #6
djmastermind
Forum King
 
djmastermind's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Houston, TX
Posts: 6,811
That's because you're most likely using port 8000 as your portbase. Therefore, your link will be http://66.98.216.60:8000

It works perfectly. Very nice sound.

-- Michael
djmastermind is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2004, 22:56   #7
MikeOne
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 4
Oppsss, i was wrong when conecting to my server, i dont why i thought that i needed to connect to port 8001 ...

By the way, i have used the casterclub.com tool for know the bandwidth to use for 1000 users at 112Kb.. is right that i will need more than 200 to 250 Gb per month?

Thanks so much for your quickly and good help

MikeOne
MikeOne is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump