Old 26th November 2003, 21:40   #1
mikehende
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 71
Multiple DSP Stacker

Hello;can you use "other" DSP plugins besides "winamp" plugins with this stacker?I mean plugins from other software companies?I was under the impression that you can only use with winamp,the plugins that are available in winamp's plugin section,please let me know,thanks,regards,Mike.
mikehende is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 21:57   #2
Lion King
Major Dude
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 1,670
it works only with winamp2 dsp plugins. what "other software companies" do you have in mind?
Lion King is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 21:58   #3
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,384
Talking about this one? I don't believe that porting non-Winamp plug-ins is a function of the stacker. Third party plug-ins are not supported in the forums. So, that would be an interesting question to ask the plug-in developer.

[edit]Whoops, LK replied before me. LOL [/edit]

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 22:28   #4
mikehende
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 71
I tried "DEE 2" reverb with winamp in the past,too much latency so I had to ditch it,I have different Directx and VST plugins that I currently use and would have liked to use it with winamp but I understand that this is not possible,thanks for your replies guys,all the best,Mike.
mikehende is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 22:38   #5
Lion King
Major Dude
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 1,670
you can use directx plugins with winamp: http://www.winamp.com/components/det...ponentId=97671
Lion King is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 23:08   #6
mikehende
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 71
from the reading I've done on the "Adaptx",it doesn't appear that I can use it with win2k,am I correct please?
mikehende is offline   Reply With Quote
Old 26th November 2003, 23:11   #7
mikehende
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 71
on second thought,I guess what it was talking about was the "free" Directx plugin that is included which will work only with XP?
mikehende is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump