Old 1st February 2006, 13:24   #1
theattitude
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 48
Send a message via AIM to theattitude Send a message via Yahoo to theattitude
.ASX file problems

Hey all,

Last night, I published my new website "theattitude.org" and there seems to be a problem with my .asx file. It worked with my tripod website, but not my .org site. Any suggestions??
theattitude is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 14:17   #2
dotme
Moderator
 
dotme's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: USA
Posts: 4,024
Some webservers do not know about ASX files (And some web hosts deliberately disable that MIME type). Check with your web host, and see if their server sends the right MIME type with .asx files.
dotme is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 16:30   #3
theattitude
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 48
Send a message via AIM to theattitude Send a message via Yahoo to theattitude
How do I verify this?
theattitude is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 16:31   #4
dotme
Moderator
 
dotme's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: USA
Posts: 4,024
Quote:
Originally posted by dotme
...Check with your web host...
dotme is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 16:38   #5
theattitude
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 48
Send a message via AIM to theattitude Send a message via Yahoo to theattitude
So then that would be PowWeb (my web host)??
theattitude is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 16:49   #6
theattitude
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 48
Send a message via AIM to theattitude Send a message via Yahoo to theattitude
ok, I see that I need to add the .asx extension. is there anything I need to add?
theattitude is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2006, 16:51   #7
theattitude
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 48
Send a message via AIM to theattitude Send a message via Yahoo to theattitude
ok, I added the extension, but nothing has happened... is there some special code I'm supposed to fill in?

Last edited by theattitude; 1st February 2006 at 17:18.
theattitude is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump