Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20th April 2010, 14:23   #11
njasm
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 11
ok nradish, thanks for the clarification...

i'm having a problem with sc_trans having more thank two streamids...

i believe it's sc_trans, and not sc_serv because:

right now i've sc_serv using yp2 from streamsolutions, configured to relay the same server (my own "production station" since i don't know any public stations for relay besides my own) 5 time, like with 5 diferent mountpoins.

everything is working.

but when i try to run sc_trans with a playlist, and with 3 or more streamsIDs (being the only diference the bitrate) i get only two to receive a successfull ACK from yp2, and the other(s) gettting this error:


2010-04-19 11:36:39 D msg:gotResponseReqest key=2 cmd=0
Response body=[

]
2010-04-19 11:36:39 E msg:[yp2] XML parser error: no element found at line 1
---

is anyone testing multistream and getting the same problem?!

i don't know if yp2 that is being used(?)/debugged(?)/developed(?) at streamsolutions it's the same that it is supposed to be used on shoutcast in the future...
but it looks like to me, that yp2 service or sc_trans messes up with more than two IDs..

any help?
njasm is offline  
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump