Old 14th February 2009, 15:25   #1
digishank
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
PC Stucks For Few Minutes when Winamp loaded....!

Hi,

When i opened the winamp my pc get stucks for few minutes and gets back to normal speed again.I have re-installed the Winamp for several times thinking that this is a problem with my software.However problem still persists.

I have a fair PC configuration and really can't figure what is the problem.I thought about using a registry cleaner as well.What do you think.Here are My Basic pc details.

Processor : Intel Pentium Dual Core (E2190) 1.8Ghz
RAM : 1GB (DDR2)
VGA : 256MB On Board
HDD : 250GB

OS : Windows XP Service Pack 2.
digishank is offline   Reply With Quote
Old 14th February 2009, 15:40   #2
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,127
Have you done clean installs of winamp?

moved from GD to Winamp Technical Support
fc*uk is offline   Reply With Quote
Old 14th February 2009, 15:58   #3
digishank
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
yes i think so.do you mean whether i have un-installed the existing one before re-install the new one?
digishank is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2009, 02:39   #4
fc*uk
Moderator
 
fc*uk's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlantic Beach
Posts: 8,127
yes.

Take a look at this thread and see if it helps you. If not, post the information the thread asks for and someone ought to be able to help you out better.

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=161361
fc*uk is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 05:31   #5
swingdjted
DRINK BEER NOW
(Forum King)
 
swingdjted's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northern West Virginia
Posts: 9,990
Send a message via AIM to swingdjted Send a message via Yahoo to swingdjted
^yeah, especially #3 on the list he linked to.

Don't forget to live before you die.
swingdjted is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 14:16   #6
digishank
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
hi i already un-installed it as the way its told..anyway now i am going to try with a registry cleaner.Need to find a good one.I'll let you know...what happened..!
digishank is offline   Reply With Quote
Old 20th February 2009, 14:54   #7
digishank
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
Hi all,

At last it my problem solved by the registry cleaner called JV Powertools 2009 from macecraft. When my friend first suggested it i was not much convinced about it.

However it solved all the problems after i run a quick registry cleaning wizard.Really impressed with it and thanks for all who tries to help.

Shank
digishank is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump