Old 23rd October 2001, 12:27   #1
Kaneda.tac
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 3
..got probs ???? .. me too

Hi there maybe u guys can help me out ...

I Installed Shoutcast as it stands in the readme.txt file, but now everytime i want to connect, it does not connect, i have Xp installed...

I use localhost on Port 8000 ??? ..what tha f*** is wrong with this thingy ???
Kaneda.tac is offline   Reply With Quote
Old 23rd October 2001, 12:30   #2
Kaneda.tac
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 3
i also tried to fill in my IP adress in the Shoutcast Source Window .. still dont work .. what am I do wrong ????
Kaneda.tac is offline   Reply With Quote
Old 23rd October 2001, 14:51   #3
sonicgeeza
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 2
I understand that XP has a strange built-in firewall system that can really mess up your ability to serve files. Are you already using your box as an http server or is shoutcast the first thing you've tried to serve? I had a friend who has lost of experience running a server, then he installed XP and had to take it off 4 days later after hours of unsuccessful troubleshooting. It just wouldn't serve his website to the outside world. I would guess this is the same problem you are running into. Don't know how to help though
sonicgeeza is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2001, 13:30   #4
Kaneda.tac
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 3
..fucked up thingy .. thx anyway
Kaneda.tac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump