Old 12th February 2009, 10:39   #281
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,625
Send a message via AIM to MrSinatra
Quote:
Originally posted by psik0tik
my bad you're right, there's a system file, I only see hidden files with explorer.exe.
I'm going to remove this WackMediaPlayer11 right away. thanks.
all you have to do is tell it which folders to monitor, (like empty ones), OR tell it NOT to add metadata ever, (it won't then add art either).

when i rip, i use EAC b/c i want the accurate rip feature and the ability to name files differently when its a VA cd, but i also have WMP open and it gets me the art and adds only MISSING metadata. then i use winamp smartview to just make sure all is tagged correctly. very easy once you get it all down. (its the only time i use WMP w/audio, when i rip with EAC, otherwise WMP sux)

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline  
Old 13th February 2009, 16:51   #282
iron2000
Senior Member
 
iron2000's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Singapore
Posts: 391
How about adding the "Edit selected items" option to the Dropbox?

The Tagger plugin adds it to Playlist Editor and I found it very useful.

Thanx
iron2000 is offline  
Old 13th February 2009, 18:32   #283
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,824
Link to latest Color Editor for 5.55 now added to Updates section of 1st post :-)
DJ Egg is offline  
Old 13th February 2009, 19:41   #284
osmosis
Major Dude
 
osmosis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cananada
Posts: 841
Quote:
Originally posted by iron2000
How about adding the "Edit selected items" option ... The Tagger plugin adds it to Playlist Editor and I found it very useful.
Yeah, shame that plugin's been broken for awhile and Joonas' all but disappeared.
osmosis is offline  
Old 13th February 2009, 20:35   #285
Moody1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Has the issue been addressed in this release, were Winamp closes when a portable player in MPT mode is connected to WinXP PC and WMP 11 drivers installed?

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=290330
Moody1 is offline  
Old 14th February 2009, 16:05   #286
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
Alternating colors in Media library listing

OK it can be enabled if available. So it is enabled, but apparently there is a second control. But where is it? I looked in the color definitions, and there were no apparent changes there.

I would like to have this in my skin, and it appears faintly, but not as well as in the Modern skin. I assume there is a change in XML somewhere????
clementj is offline  
Old 14th February 2009, 18:22   #287
martin.deimos
Android/UI Development
 
martin.deimos's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bavaria
Posts: 1,242
Send a message via ICQ to martin.deimos Send a message via AIM to martin.deimos Send a message via Yahoo to martin.deimos
maybe search for alternate in the colors xml file?

WebSite: www.skinconsortium.com - Community for Userinterface Design & Coding
Skins: Click Here
martin.deimos is offline  
Old 14th February 2009, 18:55   #288
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
Yup, I looked in the xml color definition file and did not find anything. I doubt it is documented yet, but I will look there.
clementj is offline  
Old 14th February 2009, 21:17   #289
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
Windows locking

I see that it is now possible to lock windows in place. Thanks!!!
I had already implemented the code from some documentation, but it finally works just fine.
clementj is offline  
Old 14th February 2009, 21:30   #290
martin.deimos
Android/UI Development
 
martin.deimos's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bavaria
Posts: 1,242
Send a message via ICQ to martin.deimos Send a message via AIM to martin.deimos Send a message via Yahoo to martin.deimos
<color id="wasabi.list.text.alternate" value="147,175,185" gammagroup="DisplayText"/>
<color id="wasabi.list.background.alternate" value="13,14,15" gammagroup="PlayerDisplay"/>

this are the colordefs. and yep move="0" has been added to layouts

WebSite: www.skinconsortium.com - Community for Userinterface Design & Coding
Skins: Click Here
martin.deimos is offline  
Old 14th February 2009, 23:47   #291
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
OK it was in system-colors, and I was looking in the user colors definitions. Thanks.
clementj is offline  
Old 15th February 2009, 00:15   #292
Koogle
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 258
still no playlist tabs? jeesh winamp is teh noob suck these days.

My signature was just too damn good to be seen here..
Koogle is offline  
Old 15th February 2009, 00:20   #293
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
*yawn*
DrO is offline  
Old 15th February 2009, 00:21   #294
/usr/bin/Tux
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 121
Of course it has a playlist tab. :P

Winamp user since v1.something.
/usr/bin/Tux is offline  
Old 15th February 2009, 00:23   #295
synthetiq
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Portugal
Posts: 153
any chance to include something like the mp3TagEditor within winamp, to make long tags (eg: albums)more quickly ?

any news about more big updates in this version ?
thankx
synthetiq is offline  
Old 15th February 2009, 15:38   #296
digishank
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
thanks for the links buddy.cool post!
digishank is offline  
Old 16th February 2009, 15:47   #297
iron2000
Senior Member
 
iron2000's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Singapore
Posts: 391
Quote:
Originally posted by osmosis
Yeah, shame that plugin's been broken for awhile and Joonas' all but disappeared.
It does work still on my PC in 5.55.
Still mass-tags fine in the Playlist Editor.

Thanx
iron2000 is offline  
Old 17th February 2009, 18:33   #298
osmosis
Major Dude
 
osmosis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cananada
Posts: 841
Really.. this is what I was experiencing for awhile there.. Downloading now and hoping you're right. I guess maybe it fixed itself?

Edit: Yup. Cool! I always wished this plug would let you edit the Disc field though; only way I ever found it deficient.

Request: A little SmartView Query Language love.
osmosis is offline  
Old 17th February 2009, 22:15   #299
losta
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Serbia
Posts: 29
What's plans for, finaly, updating CT AAC+ codec to some newer version ?

Live long and prosper
losta is offline  
Old 18th February 2009, 06:46   #300
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
Colors on right click menus

The color schemes for right click menus now are different for the media library and playlist windows in the Modern Skin.

Is this a bug or feature?

If it is a new feature how do I put the color schemes back to be the same? I did not see anything about this previously in the list.

I have some right click menus that are no longer easily readable with the color change.
clementj is offline  
Old 18th February 2009, 07:47   #301
mynameisnobody
Senior Member
 
mynameisnobody's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Austria
Posts: 149
You can disable this feature:
Preferences-Media Library-Appearence-Use skinned menus

@Devs: what about all the other menus in Windows-look?
Will these menus be sometimes skinable too?
mynameisnobody is offline  
Old 18th February 2009, 09:19   #302
osmosis
Major Dude
 
osmosis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Cananada
Posts: 841
"6b. Re: Improved: [gen_ml] Optional skinned menus:
Winamp -> Prefs -> Media Library -> Appearance tab
Hopefully, skinned menus will eventually be globally available..."

Request: A little SmartView Query Language love.
osmosis is offline  
Old 18th February 2009, 12:22   #303
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
more work needs to be done on the skinned menus stuff since it's got the potential to fail under plugins adding in their own items (had to fix some of the jtfe media library menus to conteract this issue) plus it's something that needs more integration to allow for skins to have better control over the colours (especially with classic skins where it's far from ideal with the selected colours or as pointed out by clementj for his skin). but i wouldn't expect to see that happening for some time (and to be honest, unless the skin is properly designed to use the menus it's never going to look too good imho so should be an opt-in feature).

-daz
DrO is offline  
Old 18th February 2009, 15:03   #304
clementj
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 357
The different menu colors happen in the Winamp designed skins, so I think the existing skins have not been modified to take advantage of this. All of the skins Modern, Classic, and Bento have this behavior.

Is there any documentation I can lay my hands on? After all you can turn a bug into a feature just by documenting it. And yes, the question would never have come up if it had defaulted to off.
clementj is offline  
Old 18th February 2009, 15:56   #305
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 35,824
It DOES default to OFF.
DJ Egg is offline  
Old 18th February 2009, 16:03   #306
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
as i said it's something that needs more work and is defaulted to off so if it was running for you then you must have enabled it at some point (like when testing the alternate colouring options maybe?). due to these 'quirks' that is why it's not enabled by default and as i said more needs to be done to make it useable especially if it is potentially going to be rolled out for the rest of winamp (and i so hope it remains as an opt-in feature) but that is something for the devs actually working on this thing than for me to worry about.

-daz
DrO is offline  
Old 18th February 2009, 17:10   #307
Aereon
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
Will

code:
http://download.nullsoft.com/winamp/beta/


ever be visible to the general public?
Aereon is offline  
Old 18th February 2009, 17:11   #308
/usr/bin/Tux
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 121
Why should it?

Winamp user since v1.something.
/usr/bin/Tux is offline  
Old 18th February 2009, 19:11   #309
Aereon
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
Quote:
Originally posted by /usr/bin/Tux
Why should it?
Why should it not?
Aereon is offline  
Old 18th February 2009, 19:15   #310
/usr/bin/Tux
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 121
Because the beta versions are always available here? :/

Winamp user since v1.something.
/usr/bin/Tux is offline  
Old 18th February 2009, 21:41   #311
Aereon
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
Quote:
Originally posted by /usr/bin/Tux
Because the beta versions are always available here? :/
I didn't know that all of the betas are available here. You can 100% confirm that?
Aereon is offline  
Old 18th February 2009, 22:22   #312
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
They aren't. Which is why you don't have access to http://download.nullsoft.com/winamp/beta/

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline  
Old 19th February 2009, 09:55   #313
Aereon
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
There you go. All I was saying. It's a shame.
Aereon is offline  
Old 20th February 2009, 09:28   #314
djsolidsnake86
Senior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 115
can be added the 32bit playback?
djsolidsnake86 is offline  
Old 20th February 2009, 09:33   #315
/usr/bin/Tux
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 121
"Discussed" here:
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=302577

Winamp user since v1.something.
/usr/bin/Tux is offline  
Old 20th February 2009, 14:53   #316
VIPer
Moderator
 
VIPer's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Almaty, Kazakhstan
Posts: 301
Send a message via ICQ to VIPer
Please make support to play media files from FTP server.
VIPer is offline  
Old 21st February 2009, 17:26   #317
kr4zy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 30
Anyone else having problems with JTFE in this winamp build? For example "Load playlist into queue" doesn't work at all for me... Gives me an error and closes winamp
kr4zy is offline  
Old 22nd February 2009, 21:27   #318
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
is it happening with all playlists or just a specific few? also i'd need to have an example of one that is crashing since i rewrote most of the playlist code and i'm not able to crash it/have it fail with any of the examples i've thrown at it.

-daz
DrO is offline  
Old 23rd February 2009, 18:30   #319
niktheguru
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Location: London, UK
Posts: 120
Just wanted to check, i think its been mentioned somewhere but the "add ENQUEUE AND PLAY" option to windows shell in jtfe is defunct in the latest builds. I enable it, then the next time i restart winamp it is disabled again. I'm using vista 32bit, win 7 32bit and vista 64bit with clean winamp installations.

Nikhil
niktheguru is offline  
Old 23rd February 2009, 19:14   #320
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
i've still not upgraded the registry code to be fully vista compatible (had to go out and buy a new box with it on at the start of the year but haven't moved dev tools onto it so far). i think just might have to do a quick run of winamp as an admin and do it that way for the moment (am surprised you don't get a uac prompt or something like that on it).

is something i've got listed near the top of my todo list, just is a matter of time on my part.

-daz
DrO is offline  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump