Old 18th May 2005, 04:03   #1
alexescalona
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
"Add Folder" button in playlist loads files twice

Everytime I use "add folder" at the bottom of the playlist, and choose my root mp3 folder (c:\music), most (though not all) files are loaded twice in the playlist. I suspect this has something to do with the recursive add function --I'm almost certain the files that are added correctly (i.e., only once) are the ones in the root folder (c:\music). Any ideas? I'd rather not have to go through and add each folder through "add files". Also, I found a temp work-around for the prob, if i update my media library by adding my root music folder, save the files there as a playlist and then load the playlist. For some reason media library gets it right, loading files only once.
alexescalona is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2005, 04:11   #2
drewbar
Sawg 2.0
Major Dude
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 5,916
Are there any playlist files in the folder or any subfolders, winamp will add the contents of thoes too.
Also, can happen if you have two MP3 decoders installed (like Mp3pro).

Count with us!
Jan 1st, 12AM (PST, GMT -8) 2010 - 282,246
drewbar is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump