Old 16th November 2005, 22:49   #1
Shannonigan
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 3
"device" issues

I just downloaded the latest Winamp becuase I heard that it was a good substitute for iTunes. I can't download iTunes with my recently purchased iPod Nano becuase my computer is Windows ME. So anyway, I got the Winamp up fine, but I can't figure out to get my iPod to show up under devices. I've checked the other posts on this topic, but I've tried everything it's reccomended, and it's still not working, probably becuase I haven't been able to ever really use the iPod before, and I don't have iTunes. Any help would be GREATLY appreciated, because obviously, I would really like to be able to use my iPod! Thanks everyone.
Shannonigan is offline   Reply With Quote
Old 16th November 2005, 23:55   #2
shepard
Senior Member
 
shepard's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Oregon
Posts: 306
Did you read and do everything in the following post?

Look it over and do the format etc. Then refresh your media library view. Post back if you still don't see you iPod after all that.

http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=227759

.
shepard is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp iPod Plugin Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump