Old 25th June 2013, 02:19   #1
RK48
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
Mp4 playback trouble

I don't know if this is the place to post this but if not, sorry.

I was playing an mp4 media when i noticed there were (how do I put it?) color imbalances(?) in some places. and that's not all some parts also appears to be grainy. It's not the file that is busted 'cause i played it both windows media player and Quicktime and it plays perfectly.

Any help would be greatly appreciated
RK48 is offline   Reply With Quote
Old 25th June 2013, 14:13   #2
RK48
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 17
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=354888

also has the same problem

winamp has gotta fix this soon
RK48 is offline   Reply With Quote
Old 29th June 2013, 15:40   #3
Batter Pudding
Major Dude
 
Batter Pudding's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,665
Will help if you post a link to the video.

Or at least get some of the specs of the video (http://mediaarea.net/en/MediaInfo is very handy for grabbing the details)

All "MP4" files are not the same. The MP4 is just a container and it can have all kinds of things inside.

Also check the sticky: http://forums.winamp.com/showthread.php?t=155680
Batter Pudding is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump