Old 16th November 2018, 17:25   #1
AllMorningRadio
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 6
Radio doesn't broadcast music from the activation

Hi, my radio (All_Morning_Radio) doesn't work, I've activated it about 5 days ago (business plan) but It's not possible to listen to it - AM radio is already in shoutcast directory but doesn't broadcast. I uploaded songs in mp3 320kbps, but in my settings menu, on stream section, the songs bitrate is 128kbps and I can't change it: could you please do the courtesy to tell me something about my radio station? Hope to know something soon, I've sent email to shoutcast support during the week but nobody tell me anything about the issue yet. Thanks a lot
AllMorningRadio is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2018, 15:16   #2
AllMorningRadio
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 6
My radio's almost disappearing

And now All_Morning_Radio is not in shoutcast directory anymore. Still don't know anything about shoutcast support...
AllMorningRadio is offline   Reply With Quote
Old 19th November 2018, 19:05   #3
AllMorningRadio
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 6
Almost Done!

Now I'm able to listen to All Morning Radio, But it's still out of shoutcast directory, it's still impossible to change stream bitrate on settings menu and "Live Connections" has a delay to report live listeners (hope to help your work with this tips). Thanks a lot for your support
AllMorningRadio is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > SHOUTcast > SHOUTcast Technical Support

Tags
all morning radio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump