Old 16th October 2012, 09:04   #1
laurent22300
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 30
Winamp window stucked on top of screen

I normally use Winamp in winshade mode on top of the screen. Recently I clicked on it (I don't know exactly how) and the bottom of the window ended up being stuck on top of the screen (see screenshot).

I can still collapse/expand the media library but I cannot move the window anymore, because none of the visible parts are draggable.

Any idea how to get out of this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WinampBug.png
Views:	153
Size:	24.4 KB
ID:	49968  
laurent22300 is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2012, 11:34   #2
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,400
Send a message via AIM to MrSinatra
try going to a different higher resolution long enough to drag it down. i don't see how you could have done that though without multiple monitors?

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2012, 11:39   #3
laurent22300
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 30
Hmm thanks I tried changing the resolution but the window is still in the same state, with only the bottom of it visible.

I'm on a single monitor and never change my resolution. I had the same problem with Winamp before and managed to get out of it, but I forgot how.
laurent22300 is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2012, 12:00   #4
MrSinatra
Forum King
 
MrSinatra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WKPS, State College
Posts: 5,400
Send a message via AIM to MrSinatra
when you right click the exposed bottom part, do you get a context menu with window options and skin options and so on? maybe try those.

PENN STATE Radio or http://www.LION-Radio.org/
--
BUG #1 = Winamp skips short tracks
Wish #1 = Multiple Column Sorting
Wish #2 = Add TCMP/Compilation editing
MrSinatra is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2012, 12:23   #5
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 4,624
Hi laurent22300,

Right click on the taskbar and try one of the window arrangement options; cascade, stacked, or side by side.

Winamp Pro 5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2012, 14:47   #6
pjn123
Major Dude
 
pjn123's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ , South-Africa
Posts: 1,030
1) Right-Click on that bottom part
2) Window settings > Docket Toolbar > Top
3) Right-Click again
4) Window settings > Docket Toolbar > Dock/Undock by dragging
5) Drag Winamp away from docket mode

ClassicPro© v2.01 : This plugin allows you to use cPro skins in Winamp. ClassicPro skins are all SUI skins and loads very quickly. ClassicPro skins is even easier to skin than Winamp Classic skins. A new layout have been added since version 2.
Download ClassicPro© ==== cPro Skins ==== ClassicPro© Homepage ==== SC Forums
pjn123 is offline   Reply With Quote
Old 25th October 2012, 17:50   #7
laurent22300
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 30
Thanks pjn123 that was it, I can finally see the main window again
laurent22300 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump