Old 24th April 2011, 21:18   #1
AusPanda
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brisbane Australia
Posts: 23
Shoutcast, Visualization not working

Hi,

Shoutcast Radio and Shoutcast TV in the "Online Services", and Visualizations are not working. The Radio and TV display a brief message "Checking service version" but then the screen remains blank.

I have several radio stations saved in my Playlists section, and these individual stations work fine, no problem. The problem is in the Shoutcast Radio link in Online Services - used to bring up a browse/search screen.

Using Winamp 5.61 Pro, bought recently but I don't think that caused the problem :-)
XP Pro SP3, no Add-ons.
Have been using Winamp for many years without problem, and have converted several people over to it including my boss. Asus mobo with Core 2 Duo CPU, but I'm sure it's not a h/w related problem. Direct X 9.0c.
May well be something I've done to lock down Windows, as I'm techie.

Any suggestions?
AusPanda is offline   Reply With Quote
Old 25th April 2011, 20:39   #2
AusPanda
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brisbane Australia
Posts: 23
Figured it out. I had tightened the security settings in Internet Explorer - never guessing this would break Winamp!

After some experimentation, turned out to be the Security tab - Internet zone - Scripting: Active Scripting which if disabled, breaks the Shoutcast browser among other things.
AusPanda is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump