Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th June 2019, 22:23   #1
hawkeye
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 5
Source responded with error [HTTP/1.1 400 Bad Request: invalid header name]

Hi, Use one streamrelayurl and now and seeing in log:

Source responded with error [HTTP/1.1 400 Bad Request: invalid header name]

The URL (redacted) is:

streamrelayurl_5=http://streams.calmradio.com:1314/stream?user=redacted%40redacted%2Ecom&pass=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

This stream was working a week or so ago. We have not made any changes to our Shoutcast server.

DNAS Server version: 2.5.5

Wonder if anyone has come accross this and found a fix.
Thanks.
hawkeye is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2019, 08:12   #2
NJK
The Frisian Spamfighter
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 14,950
Most common reasons for this error are

1- URL is too long or wrong
2- DNS needs to be refreshed or you need to empty the cache.
3- Cookies

with this error the most simple thing to do is restart the relay server.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.
**************************************************************************

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2019, 19:38   #3
hawkeye
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 5
Tried restarting sc_serv many times. Nothing changed. Wonder if the error is the remote web server or something on our side of the equation.
hawkeye is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2019, 20:12   #4
NJK
The Frisian Spamfighter
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 14,950
Try restarting the remote webserver and see what happens.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.
**************************************************************************

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2019, 21:15   #5
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,504
why are you authenticating to relay... a relay is just a (anon) listener -- no auth should be required.
djSpinnerCee is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2019, 22:11   #6
hawkeye
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 5
We are getting the stream from the vendor. It has to authenticate. Not sure what has changed but it was working for several months without any issue.

Below is part of sc_serv_relay.conf

streamid_5=5
streampath_5=/calm
streamrelayurl_5=http://streams.domain.tld:1314/stream?user=redacted%40domain%2Etld&pass=JDEkd0doXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
hawkeye is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump