Old 20th March 2018, 07:45   #1
eatc7402
Junior Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Eagan, MN, USA
Posts: 8
Missing command line parameter

I am currently using WinAmp 5.666 on a Win8 (64bit) system. I am having a missing command line option problem.

WinAmp works fine except I am unable to multiple instances of WnAmp file simultaniously. And yes the 'allow multiple
instances' option has been checked. But when have multiple instanes of prompt icons each containing a command to run a seprate WinAmp .mu3 but insteadle it will not run them together but instead runs each one individually. Heres a command line sample...

"C:\Program Files (x86)file \Winalocationmp\winamp.exe" /s "C:\connect_tools_links\-6085689188.m3u"

You can see the command line has 3 sections. First WinAmps file location.p Second the '/s(x)' parameter. And third the file location of the m3u file to play.the issue

Its the /s thats the issue.

I need the correct parameter to place here to allow separate WinAmps to be run.

Yes I know It will work because I have done it several times befor but I like an idiot never wrote it down... shame on me!

So I request both the parameter and the correct placwment position and syntax to allow it to work please.

Thanks in advance.

eatc7402
eatc7402 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump